Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Nieuwe voorzitter Zon en Zegen

Zon-en-Zegen-en-de-RaboClubSupport-2022.jpg Zon en Zegen uit Biddinghuizen is enthousiast op weg naar 12 november. Het Christelijk Gemengd koor, o.l.v. Jaap Kramer, gaat op deze zaterdag, samen met het Mannenkoor “Ailanthus” , o.l.v. Geurt Souman een mooie ZANGAVOND verzorgen in De Morgenster in Wezep Ambitieuze plannen krijgen vorm
Bekende liederen zullen ten gehore worden gebracht, liederen, die het koor graag en enthousiast zingt. Want ook voor Zon en Zegen geldt: “Muziek maken, zingen, werkt als een opheffende kracht in de mensheid. Precies het tegenovergestelde van oorlog” (David Crosby).
 
De TOEGANG is GRATIS. Ter dekking van de kosten, zal er een collecte worden gehouden.
Plaats: in de “Morgenster” te Wezep, aanvang: 19.30 uur.
Zon en Zegen laat weten: “Wij hopen dat wij mogen rekenen op de komst van het Biddinghuizer publiek dat altijd trouw naar onze concerten en zangavonden komt.”
 
Dank aan Lenie Christiaanse
Grote dank is er vanuit het koor aan Lenie Christiaanse. In de afgelopen ruim twaalf en half jaar heeft ze met inzet en liefde voor het koor haar werk als voorzitter gedaan. Mooie concerten neergezet, veel activiteiten ontplooid. En ook veel lief en leed meegemaakt binnen het koor. Met name de coronajaren waren zware jaren voor Lenie als voorzitter. Het koor dankt Lenie voor al haar inzet en denkt in dankbaarheid terug aan alle mooie dingen die het koor onder haar voorzitterschap heeft gedaan.
 
Nieuwe voorzitter
Kandidaat voor het voorzitterschap was Tineke Stuifzand. Al meer dan 25 jaar lid van het koor en op de achtergrond op een aantal vlakken organisatorisch reeds betrokken. Unaniem stemden de leden in met deze voordracht, waarna onder applaus de voorzittershamer werd overgedragen.
 
RaboClubsupport
Uiteraard heeft Zon en Zegen meegedaan aan de #RaboClubSupport van dit jaar. En ook nu is een leuk bedrag ontvangen (€ 458,74) nadat de stemmen (mooie woordspeling wanneer het over een koor gaat) goed geteld en verdeeld waren. Om kans te maken op verdubbeling riep de Rabobank op om een foto te delen. Dat liet het koor zich geen twee keer zeggen.
Een geslaagde samengestelde foto krijg je op deze manier: wanneer je aan de dirigent vraagt 'wil je even een foto maken van het koor?' en hij eerst een aantal selfies maakt.
 
“En dat geeft perfect weer waarom wij als koor altijd - naast het uiteraard serieuze oefenen en repeteren - zoveel plezier samen hebben,” schrijft het koor. “Rabobank, nogmaals dank voor het organiseren van #RaboClubSupport en dank aan iedereen die op ons gestemd heeft.”
 
 
Tot slot: Kerstavond en Projectleden
Alvast voor de agenda’s: 18 december is de jaarlijkse Kerst-samen-zangavond in De Voorhof. En vanaf januari 2023 zal het Oratorium Schepping worden ingestudeerd (waar je als projectlid aan kunt deelnemen) wat op 18 maart in de Grote Kerk in Elburg zal worden uitgevoerd.
 
Meer weten over Zon en Zegen?
Iedere dinsdagavond repeteert het koor vanaf 19:45 uur in Kerkcentrum De Voorhof, welkom! Of neem contact op via www.zonenzegen.nl / secretariaat@zonenzegen.nl.
 
 

Terug naar overzicht

Nieuwe voorzitter Zon en Zegen Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

La Tonnelle Tuinhuizen Dop en Erwt Farm Date Flevocoaching Akke de Boer Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice BuitenVitaal Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Pieter Bosch fotografie Thea Hussaarts Notaris Nieuwdam Endless webdesign Otter Tuinhuizen Flevodrip De meiden Robert Vijn Traktoren B.V. Aeres Bedrijvencentrum Cadema Dakwerken SailBest ShipWoodshop Kunstvereniging Galerie Dronten Technisch Bureau Nigo SHK koeriersdiensten AWE constructiebureau Windturbineservice B.V. Mobiele tribune verhuur Comfortboats Lirion Nijk Agrarische Dienstverlening ADS Inspectie Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De Boer Bouwzaken Hondenpension De Toren hoeve Maria Schlepers Chalet 15 Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Bewaaradvies.nl Safebox Van Vliet Jacht Interieurs Tarieven specialist Voetverzorging Flevoland Everun Nederland