Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Oliebollentoernooi van Libero 99

oliebollenvriendengroep.jpg Dronten- Op vrijdag 29 december, organiseert Volleybalvereniging Libero 99 haar jaarlijkse populaire Oliebollentoernooi in sporthal het Dok van 19.00 tot 23.00 uur. Het toernooi is recreatief en bedoeld om de Drontense bevolking kennis te laten maken met de volleybalsport.
  Het is een ware traditie waar families, bedrijven, buren en vriendengroepen graag aan meedoen. Het plezier is groot en de sfeer enorm gezellig! Op 29 december galmen dan ook de meest originele teamnamen weer door de speakers.
Libero”99 sluit hiermee het jaar altijd af. Jan Veldstra: “Het is al jaren heel populair en een ware traditie voor vriendengroepen, bedrijven en buren. We moeten soms echt teams teleurstellen. Dat is jammer, dus ik roep iedereen op om zich snel in te schrijven. Mocht het vol zitten, dan is er de kans om in het voorjaar weer mee te doen, maar dan met het Paaseitoernooi.”

Recreatief volleyballen kan echt iedereen
Elk team speelt een halve competitie, waarna de poules opnieuw naar sterkte worden ingedeeld. Hierdoor wordt in de tweede helft van de avond gespeeld tegen teams van ongeveer gelijke sterkte. Elk team speelt evenveel wedstrijden. Deelname is mogelijk voor alle Drontenaren mits men zich opgeeft als compleet team van maximaal 8 personen. De teams dienen wel aan enkele voorwaarden te voldoen. De deelnemers moeten minimaal 16 jaar zijn, tijdens het spelen dienen minimaal twee dames in het veld te staan, terwijl niet meer dan twee competitiespelers per team tegelijk opgesteld mogen zijn. Ook zijn er enkele afwijkende spelregels van kracht. Zo mag niemand bovenhands serveren en is het voor de heren verboden te smashen. Er wordt op tijd gespeeld in plaats van sets.

Altijd wat lekkers tijdens het toernooi
Voor alle teams is iets lekkers aanwezig en voor de poulewinnaars van de tweede ronde ligt nog een leuk extraatje te wachten.

Hoe kun je je opgeven?
Twijfel niet, maak een team en geef je snel op om gezellig te volleyballen of kom je team aanmoedigen. Opgeven voor dit toernooi kan digitaal via het opgaveformulier op de website van Libero”99 : www.libero99.nl of via het volgende e-mail adres: olieboltoernooi@libero99.nl
 

Terug naar overzicht

Oliebollentoernooi van Libero 99 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Maria Schlepers SHK koeriersdiensten SailBest Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Everun Nederland BuitenVitaal Kunstvereniging Galerie Dronten Akke de Boer Aeres Bedrijvencentrum Farm Date Bewaaradvies.nl Nijk Agrarische Dienstverlening Windturbineservice B.V. Pieter Bosch fotografie Chalet 15 Mobiele tribune verhuur Dop en Erwt La Tonnelle Tuinhuizen Voetverzorging Flevoland Safebox De meiden ShipWoodshop Van Vliet Jacht Interieurs Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Lirion Cadema Dakwerken Windpark Kubbeweg Otter Tuinhuizen Comfortboats Flevodrip De Boer Bouwzaken Flevocoaching Tarieven specialist Technisch Bureau Nigo Robert Vijn Traktoren B.V. Thea Hussaarts Hondenpension De Toren hoeve Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh AWE constructiebureau Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Notaris Nieuwdam