Home
Home
Menu
Tulpenroute

Otter Tuinhuizen uit Dronten lanceert een unieke tuinhuis configurator website

Otter Tuinhuizen uit Dronten een nieuwe website gelanceerd: www.tuinhuisspecialist.nl. Op deze website presenteert Otter Tuinhuizen haar producten in allerlei mogelijke variaties op een nieuwe manier aan de bezoeker door middel van een tuinhuisconfigurator.

Op de website kan de bezoeker met behulp van deze tuinhuis configurator zelf zijn tuinhuis, berging, blokhut, garage of losstaande veranda samenstellen en meteen de prijs laten berekenen van de gekozen uitvoering. De configurator is helemaal op maat gemaakt door Endless webdesign uit Dronten in opdracht van Otter Tuinhuizen. Het op maat gemaakte karakter van de configurator maakt deze uniek.

De configurator bevat veel standaard mogelijkheden, maar ook speciale wensen zijn in overleg natuurlijk mogelijk. Omdat de tuinhuizen van Otter Tuinhuizen al meer als 10 jaar in hun eigen werkplaats worden geproduceerd, kunnen zij maatwerk leveren met een bijzonder korte levertijd. Uiteraard voldoen de producten uit het assortiment van Otter Tuinhuizen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor diegene die liever geen gebruik maakt van het internet is er de mogelijkheid om de showroom te bezoeken aan de Houtwijk 15c in Dronten, waar ongeveer 20 modellen staan opgebouwd ter bezichtiging. Het is beslist de moeite waard om dit showterrein te bezoeken.

www.tuinhuisspecialist.nl
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Spectrum psychologie & psychotherapie SailBest Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny De rode draak Technisch Bureau Nigo Akke de Boer BuitenVitaal Pieter Bosch fotografie Voetverzorging Flevoland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Endless webdesign Flevoflex Hilde Boers PR Lirion Maria Schlepers Flevocoaching Robert Vijn Traktoren B.V. AWE constructiebureau Chakti Total Body Center Libero'99 Bewaaradvies.nl Niek van der Vlis Slagerij & Catering Cadema Dakwerken Farm Date Nijk Agrarische Dienstverlening Everun Nederland De meiden Opel treffen Otter Tuinhuizen