Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Otter Tuinhuizen uit Dronten lanceert een unieke tuinhuis configurator website

Otter Tuinhuizen uit Dronten een nieuwe website gelanceerd: www.tuinhuisspecialist.nl. Op deze website presenteert Otter Tuinhuizen haar producten in allerlei mogelijke variaties op een nieuwe manier aan de bezoeker door middel van een tuinhuisconfigurator.

Op de website kan de bezoeker met behulp van deze tuinhuis configurator zelf zijn tuinhuis, berging, blokhut, garage of losstaande veranda samenstellen en meteen de prijs laten berekenen van de gekozen uitvoering. De configurator is helemaal op maat gemaakt door Endless webdesign uit Dronten in opdracht van Otter Tuinhuizen. Het op maat gemaakte karakter van de configurator maakt deze uniek.

De configurator bevat veel standaard mogelijkheden, maar ook speciale wensen zijn in overleg natuurlijk mogelijk. Omdat de tuinhuizen van Otter Tuinhuizen al meer als 10 jaar in hun eigen werkplaats worden geproduceerd, kunnen zij maatwerk leveren met een bijzonder korte levertijd. Uiteraard voldoen de producten uit het assortiment van Otter Tuinhuizen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor diegene die liever geen gebruik maakt van het internet is er de mogelijkheid om de showroom te bezoeken aan de Houtwijk 15c in Dronten, waar ongeveer 20 modellen staan opgebouwd ter bezichtiging. Het is beslist de moeite waard om dit showterrein te bezoeken.

www.tuinhuisspecialist.nl
 

Terug naar overzicht

Otter Tuinhuizen uit Dronten lanceert een unieke tuinhuis configurator website Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

ShipWoodshop Flevodrip Robert Vijn Traktoren B.V. SailBest Maria Schlepers Pieter Bosch fotografie Comfortboats Everun Nederland Farm Date Akke de Boer La Tonnelle Tuinhuizen AWE constructiebureau Safebox Kunstvereniging Galerie Dronten De meiden Dop en Erwt LoveInCare Notaris Nieuwdam Flevocoaching Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Voetverzorging Flevoland Hondenpension De Toren hoeve Cadema Dakwerken Lirion Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign De Boer Bouwzaken Van Vliet Jacht Interieurs Technisch Bureau Nigo Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Thea Hussaarts Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevoflex Aeres Bedrijvencentrum Wouter Jansen Groenadvies en realisatie BuitenVitaal Otter Tuinhuizen Chakti Total Body Center ADS Inspectie Windturbineservice B.V. SHK koeriersdiensten Tarieven specialist Windpark Kubbeweg Chalet 15