Home
Home
Menu
de Meerpaal

Otter Tuinhuizen uit Dronten lanceert een unieke tuinhuis configurator website

Otter Tuinhuizen uit Dronten een nieuwe website gelanceerd: www.tuinhuisspecialist.nl. Op deze website presenteert Otter Tuinhuizen haar producten in allerlei mogelijke variaties op een nieuwe manier aan de bezoeker door middel van een tuinhuisconfigurator.

Op de website kan de bezoeker met behulp van deze tuinhuis configurator zelf zijn tuinhuis, berging, blokhut, garage of losstaande veranda samenstellen en meteen de prijs laten berekenen van de gekozen uitvoering. De configurator is helemaal op maat gemaakt door Endless webdesign uit Dronten in opdracht van Otter Tuinhuizen. Het op maat gemaakte karakter van de configurator maakt deze uniek.

De configurator bevat veel standaard mogelijkheden, maar ook speciale wensen zijn in overleg natuurlijk mogelijk. Omdat de tuinhuizen van Otter Tuinhuizen al meer als 10 jaar in hun eigen werkplaats worden geproduceerd, kunnen zij maatwerk leveren met een bijzonder korte levertijd. Uiteraard voldoen de producten uit het assortiment van Otter Tuinhuizen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor diegene die liever geen gebruik maakt van het internet is er de mogelijkheid om de showroom te bezoeken aan de Houtwijk 15c in Dronten, waar ongeveer 20 modellen staan opgebouwd ter bezichtiging. Het is beslist de moeite waard om dit showterrein te bezoeken.

www.tuinhuisspecialist.nl
 

Terug naar overzicht

Otter Tuinhuizen uit Dronten lanceert een unieke tuinhuis configurator website Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Hilde Boers PR ShipWoodshop Robert Vijn Traktoren B.V. Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Kunstcollectief Dronten Flevocoaching Van Vliet Jacht Interieurs Victor Video Hondenpension De Toren hoeve La Tonnelle Tuinhuizen BuitenVitaal Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Libero'99 Nijk Agrarische Dienstverlening Thea Hussaarts Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Windturbineservice B.V. Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Cadema Dakwerken De meiden Akke de Boer Bewaaradvies.nl Technisch Bureau Nigo Maria Schlepers Opel treffen Everun Nederland Aeres Bedrijvencentrum LoveInCare Money logistics cashmanagement Flevoflex Endless webdesign Voetverzorging Flevoland SailBest Windpark Kubbeweg Comfortboats AWE constructiebureau Chalet 15 Otter Tuinhuizen De Boer Bouwzaken SHK koeriersdiensten Lirion Farm Date Chakti Total Body Center Dop en Erwt