Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Otter Tuinhuizen uit Dronten lanceert een unieke tuinhuis configurator website

Otter Tuinhuizen uit Dronten een nieuwe website gelanceerd: www.tuinhuisspecialist.nl. Op deze website presenteert Otter Tuinhuizen haar producten in allerlei mogelijke variaties op een nieuwe manier aan de bezoeker door middel van een tuinhuisconfigurator.

Op de website kan de bezoeker met behulp van deze tuinhuis configurator zelf zijn tuinhuis, berging, blokhut, garage of losstaande veranda samenstellen en meteen de prijs laten berekenen van de gekozen uitvoering. De configurator is helemaal op maat gemaakt door Endless webdesign uit Dronten in opdracht van Otter Tuinhuizen. Het op maat gemaakte karakter van de configurator maakt deze uniek.

De configurator bevat veel standaard mogelijkheden, maar ook speciale wensen zijn in overleg natuurlijk mogelijk. Omdat de tuinhuizen van Otter Tuinhuizen al meer als 10 jaar in hun eigen werkplaats worden geproduceerd, kunnen zij maatwerk leveren met een bijzonder korte levertijd. Uiteraard voldoen de producten uit het assortiment van Otter Tuinhuizen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor diegene die liever geen gebruik maakt van het internet is er de mogelijkheid om de showroom te bezoeken aan de Houtwijk 15c in Dronten, waar ongeveer 20 modellen staan opgebouwd ter bezichtiging. Het is beslist de moeite waard om dit showterrein te bezoeken.

www.tuinhuisspecialist.nl
 

Terug naar overzicht

Otter Tuinhuizen uit Dronten lanceert een unieke tuinhuis configurator website Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Bewaaradvies.nl Lirion Akke de Boer Endless webdesign ShipWoodshop Robert Vijn Traktoren B.V. Mobiele tribune verhuur Voetverzorging Flevoland Flevodrip Chalet 15 Cadema Dakwerken Notaris Nieuwdam Wouter Jansen Groenadvies en realisatie La Tonnelle Tuinhuizen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Safebox Thea Hussaarts ADS Inspectie Aeres Bedrijvencentrum SailBest AWE constructiebureau Kunstvereniging Galerie Dronten SHK koeriersdiensten Flevocoaching Pieter Bosch fotografie Van Vliet Jacht Interieurs Hondenpension De Toren hoeve BuitenVitaal Maria Schlepers Technisch Bureau Nigo Dop en Erwt Everun Nederland Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date Otter Tuinhuizen Windturbineservice B.V. De meiden Comfortboats Windpark Kubbeweg Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Tarieven specialist LoveInCare Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice De Boer Bouwzaken