Home
Home
Menu
de Meerpaal

Prosu Media Producties is wederom FD Gazelle

fdgazelle.jpg Voor het tweede jaar op rij mag Prosu Media Producties zichzelf een snelgroeier noemen. Wederom is het bedrijf benoemd tot FD Gazelle.
Op 14 november 2017 wordt de prijs in ontvangst genomen door Henk Stoel, algemeen manager van Prosu Media Producties, tijdens een feestelijke uitreiking in Leiden. Tijdens deze uitreiking worden alle FD Gazellen uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland bekroond. Trots
“Ik ben natuurlijk ontzettend trots op de benoeming tot FD Gazelle”, aldus Stoel. “De hernieuwde benoeming bevestigt opnieuw onze reputatie als succesvolle innovatieve uitgever in meerdere sectoren. De verschuiving van print naar online doet ons bedrijf goed. Enkele jaren geleden hebben wij geïnvesteerd om met deze trend om te gaan. Daar plukken we nu de vruchten van.”

Rooskleurig
Volgens Stoel ziet de toekomst voor het bedrijf er rooskleurig uit: “Dit jaar zijn we verhuisd naar een gloednieuwe kantoorvilla in Dronten, ook wel de parel van Flevoland genoemd. Hiermee zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we nog meer plaats bieden aan jong talent.”

FD Gazellen
Jaarlijks reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om als FD Gazelle in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. FD Gazellen is een initiatief van het Financieele Dagblad samen met company.info en wordt gerealiseerd in samenwerking met BusinessBoost, DAS en Topicus.

Over Prosu Media Producties
Prosu Media Producties is ontstaan uit het in 1992 opgerichte Prosu Databased Marketing en is gespecialiseerd in het uitgeven van vakinformatie. Prosu ondersteunt bedrijven in de agrarische sector en in de professionele schoonmaakbranche met het realiseren van marketing- en verkoopdoelen door het aanbieden van relevante mediakanalen.

 

Terug naar overzicht

Prosu Media Producties is wederom FD Gazelle Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Akke de Boer Concrete & Wood - Creatief met hout en beton PV Systems zonnepanelen Mobiele tribune verhuur Cadema Dakwerken Money logistics cashmanagement Voetverzorging Flevoland Opel treffen Windturbineservice B.V. La Tonnelle Tuinhuizen Kunstcollectief Dronten De Boer Bouwzaken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Otter Tuinhuizen Maria Schlepers Windpark Kubbeweg Comfortboats Chakti Total Body Center Thea Hussaarts Chalet 15 Hilde Boers PR SailBest Dop en Erwt Flevodrip Flevoflex LoveInCare Libero'99 De meiden Hondenpension De Toren hoeve AWE constructiebureau Nijk Agrarische Dienstverlening Victor Video Wouter Jansen Groenadvies en realisatie BuitenVitaal SHK koeriersdiensten Aeres Bedrijvencentrum Bewaaradvies.nl ShipWoodshop Technisch Bureau Nigo Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Everun Nederland Lirion Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Van Vliet Jacht Interieurs