Home
Home
Menu
de Meerpaal

Prosu Media Producties neemt vakblad Clean Totaal over

Het in Dronten gevestigde Prosu Media Producties heeft het vakblad Clean Totaal overgenomen van de Emmeloordse uitgever AM Media Groep. De overname van Clean Totaal is een logische volgende stap voor Prosu. Er zijn geen financiële details bekend gemaakt.

Op basis van hun expertise in uitgeven en verkoopondersteuning verwacht Prosu het vakblad naar een nog hoger plan te tillen. Prosu beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van marketing en media. Tot dusver was Prosu vooral actief in de agribusiness. De schoonmaakbranche en de agribusiness hebben raakvlakken als het gaat om bijvoorbeeld thema’s als hygiëne.


Clean Totaal is het vierde vakblad dat Prosu Media Producties zal uitgeven naast deLoonwerker, Varkensbedrijf en Melkveebedrijf. Eigenaar Koos van der Lei van Clean Totaal: “De afgelopen acht jaar is Clean Totaal uitgegroeid tot het toonaangevende blad in de professionele schoonmaaksector. Ik heb er alle vertrouwen in dat Prosu Media Producties de positie van het blad verder kan verstevigen.”

 

Met de overname van Clean Totaal heeft Prosu Media Producties haar basis verder verstevigd als innovatieve uitgever in meerdere sectoren. Algemeen manager Henk Stoel: “De uitbreiding met Clean Totaal is een logische stap in de ontwikkeling van Prosu Media Producties. We zijn al langer op zoek naar passende titels die voor verbreding van ons aanbod kunnen zorgen. Koos van der Lei, blijft als voormalige eigenaar voorlopig betrokken bij Clean Totaal, zodat een goede integratie met onze bestaande activiteiten geborgd is.”

 

Over Prosu

Prosu Media Producties is onderdeel van de KMM-Groep. De KMM Groep bestaat sinds 1998. De KMM Groep is een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met zestien landelijke en deels internationaal actieve bedrijven, ruim 450 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels:

  • PROSU - Marketing & Media
  • IVIO - Lesmaterialen / Educatieve boekhandel / Toetsing & Diploma`s /Inburgering / Re-integratie / Opleidingen
  • KARMAC - Informatielogistiek & Documentmanagement
  • METAFOOR - Overheidsadvisering RO & Vastgoed / Werving & Detachering / Software

Terug naar overzicht

Prosu Media Producties neemt vakblad Clean Totaal over Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Dop en Erwt La Tonnelle Tuinhuizen Akke de Boer Nijk Agrarische Dienstverlening Kunstcollectief Dronten Opel treffen SHK koeriersdiensten Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Money logistics cashmanagement Flevocoaching Hondenpension De Toren hoeve Maria Schlepers Pieter Bosch fotografie Voetverzorging Flevoland LoveInCare Lirion Libero'99 Endless webdesign Cadema Dakwerken Windpark Kubbeweg Farm Date Aeres Bedrijvencentrum Chalet 15 Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Victor Video Otter Tuinhuizen Everun Nederland Mobiele tribune verhuur De meiden Bewaaradvies.nl Flevodrip De Boer Bouwzaken Chakti Total Body Center ShipWoodshop Van Vliet Jacht Interieurs PV Systems zonnepanelen SailBest Flevoflex Thea Hussaarts Technisch Bureau Nigo BuitenVitaal Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny