Home
Home
Menu
Tulpenroute

Q-Cape nieuwe sponsor STADronten

nieuwe sponsor.jpg Dronten- Vlak voor het Beach Event Dronten heeft het bestuur van Stichting Activiteiten Dronten weer alle contacten aangeboord om nieuwe sponsoren te verwelkomen. Als stichting willen zij immers evenementen organiseren met behulp van sponsoren en vrijwilligers. Dat is een uitdaging.
 
Voorzitter Danielle Banis: Gelukkig hebben wij veel fantastische sponsoren en vrijwilligers die ons helpen dit waar te maken. Net als sponsoren kunnen wij ook nog wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken. Reuring in Dronten komt niet vanzelf, maar door hard werk van veel mensen en de financiële bijdrages van het bedrijfsleven.
Vandaag mochten we Q-cape bijschrijven als sponsor van STADronten.’ Q-cape levert jaarrond de hoogste kwaliteit biologische peen, uien, pompoenen en aardappelen aan retail, groothandel en catering. Als Flevolands handelshuis heeft Q-cape  ruime ervaring in de markt en op basis van deskundigheid en leverbetrouwbaarheid zijn ze onderscheidend in de voedselketen. Maar belangrijker is het jarenlange persoonlijk contact met telers en afnemers. Dat heeft ons gebracht waar we nu zijn, aldus Leo Stoker internationaal trader.

Voorzitter van STADronten Daniëlle Banis: Het blijft bijzonder dat bedrijven hun nek uitsteken voor de samenleving van Dronten. Zonder hun financiële bijdrages is het gewoonweg niet mogelijk om evenementen gratis te organiseren in Dronten. Kijk daarom eens op onze website en steun onze sponsoren door daar te winkelen of te liken via social media. Samen maken we mooie herinneringen, zonder elkaar zijn we immers nergens.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

La Tonnelle Tuinhuizen De meiden Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Flevoflex PV Systems zonnepanelen Chakti Total Body Center Niek van der Vlis Slagerij & Catering Robert Vijn Traktoren B.V. AWE constructiebureau Hilde Boers PR Spectrum psychologie & psychotherapie Everun Nederland Bewaaradvies.nl Opel treffen Voetverzorging Flevoland Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Nijk Agrarische Dienstverlening Cadema Dakwerken Akke de Boer Libero'99 Technisch Bureau Nigo Farm Date SailBest Otter Tuinhuizen BuitenVitaal Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Lirion Maria Schlepers De rode draak Endless webdesign