Home
Home
Menu
Tulpenroute

Reaal Dronten JO15-1 kampioen

reaaljo15.jpg Afgelopen woensdag werd Reaal Dronten JO15-1 kampioen in de 2e klasse Oost na een bloedstollende wedstrijd tegen de nummer 2 VSCO.  De wedstrijd was al een aantal maal uitgesteld vanwege het slechte weer, maar beide ploegen wilden graag het kampioenschap beslissen in een onderling duel. Gedurende de winterstop werd door het fanatiek trainerskoppel Marcel Zwart en Remco Dillen continue gewerkt richting het beslissende duel. Van beide clubs waren veel supporters aanwezig, die het slechte weer trotseerden om hun ploeg aan te moedigen.

Met een voorsprong van twee punten op de nummer 2 VSCO zou Reaal genoeg hebben aan een gelijkspel, maar VSCO zou bij winst het kampioenschap alsnog kunnen veroveren. VSCO kwam dan ook goed voorbereid naar Dronten en kwamen zelfs op een 0-1 voorsprong en gingen daarmee ook de rust in. Na de rust herstelde Reaal zich en speelde de duidelijk aanwezige zenuwen van zich af en wist de wedstrijd te eindigen met een 5-2 winst. Hierna vierden de spelers, begeleiders en de nieuwe sponsor Certion (windmolenonderhoud) in de kantine het kampioenschap inclusief een schaal met inscriptie voor iedere speler.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Pieter Bosch fotografie SailBest Farm Date Voetverzorging Flevoland AWE constructiebureau Spectrum psychologie & psychotherapie De rode draak BuitenVitaal Lirion Libero'99 Everun Nederland Niek van der Vlis Slagerij & Catering Flevocoaching Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Flevoflex Cadema Dakwerken Endless webdesign PV Systems zonnepanelen La Tonnelle Tuinhuizen Akke de Boer Nijk Agrarische Dienstverlening Bewaaradvies.nl Technisch Bureau Nigo Hilde Boers PR Opel treffen Maria Schlepers De meiden Otter Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V.