Home
Home
Menu
de Meerpaal

Reaal Dronten JO15-1 kampioen

reaaljo15.jpg Afgelopen woensdag werd Reaal Dronten JO15-1 kampioen in de 2e klasse Oost na een bloedstollende wedstrijd tegen de nummer 2 VSCO.  De wedstrijd was al een aantal maal uitgesteld vanwege het slechte weer, maar beide ploegen wilden graag het kampioenschap beslissen in een onderling duel. Gedurende de winterstop werd door het fanatiek trainerskoppel Marcel Zwart en Remco Dillen continue gewerkt richting het beslissende duel. Van beide clubs waren veel supporters aanwezig, die het slechte weer trotseerden om hun ploeg aan te moedigen.

Met een voorsprong van twee punten op de nummer 2 VSCO zou Reaal genoeg hebben aan een gelijkspel, maar VSCO zou bij winst het kampioenschap alsnog kunnen veroveren. VSCO kwam dan ook goed voorbereid naar Dronten en kwamen zelfs op een 0-1 voorsprong en gingen daarmee ook de rust in. Na de rust herstelde Reaal zich en speelde de duidelijk aanwezige zenuwen van zich af en wist de wedstrijd te eindigen met een 5-2 winst. Hierna vierden de spelers, begeleiders en de nieuwe sponsor Certion (windmolenonderhoud) in de kantine het kampioenschap inclusief een schaal met inscriptie voor iedere speler.
 

Terug naar overzicht

Reaal Dronten JO15-1 kampioen Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Bewaaradvies.nl PV Systems zonnepanelen De Boer Bouwzaken Farm Date Voetverzorging Flevoland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie La Tonnelle Tuinhuizen Endless webdesign Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren B.V. Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh AWE constructiebureau Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Akke de Boer Libero'99 Nijk Agrarische Dienstverlening Cadema Dakwerken Technisch Bureau Nigo SailBest Niek van der Vlis Slagerij & Catering De meiden Chakti Total Body Center Opel treffen Flevoflex Everun Nederland Lirion Mobiele tribune verhuur Spectrum psychologie & psychotherapie Hilde Boers PR BuitenVitaal