Home
Home
Menu
Tulpenroute

Reaal Dronten JO15-1 kampioen

reaaljo15.jpg Afgelopen woensdag werd Reaal Dronten JO15-1 kampioen in de 2e klasse Oost na een bloedstollende wedstrijd tegen de nummer 2 VSCO.  De wedstrijd was al een aantal maal uitgesteld vanwege het slechte weer, maar beide ploegen wilden graag het kampioenschap beslissen in een onderling duel. Gedurende de winterstop werd door het fanatiek trainerskoppel Marcel Zwart en Remco Dillen continue gewerkt richting het beslissende duel. Van beide clubs waren veel supporters aanwezig, die het slechte weer trotseerden om hun ploeg aan te moedigen.

Met een voorsprong van twee punten op de nummer 2 VSCO zou Reaal genoeg hebben aan een gelijkspel, maar VSCO zou bij winst het kampioenschap alsnog kunnen veroveren. VSCO kwam dan ook goed voorbereid naar Dronten en kwamen zelfs op een 0-1 voorsprong en gingen daarmee ook de rust in. Na de rust herstelde Reaal zich en speelde de duidelijk aanwezige zenuwen van zich af en wist de wedstrijd te eindigen met een 5-2 winst. Hierna vierden de spelers, begeleiders en de nieuwe sponsor Certion (windmolenonderhoud) in de kantine het kampioenschap inclusief een schaal met inscriptie voor iedere speler.
 

Terug naar overzicht

Reaal Dronten JO15-1 kampioen Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Everun Nederland Hilde Boers PR Nijk Agrarische Dienstverlening Spectrum psychologie & psychotherapie Flevocoaching La Tonnelle Tuinhuizen Endless webdesign Cadema Dakwerken Akke de Boer Farm Date Niek van der Vlis Slagerij & Catering Otter Tuinhuizen PV Systems zonnepanelen De rode draak BuitenVitaal AWE constructiebureau Bewaaradvies.nl Chakti Total Body Center Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Pieter Bosch fotografie Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh De meiden Flevoflex Voetverzorging Flevoland Robert Vijn Traktoren B.V. Maria Schlepers Libero'99 SailBest Opel treffen