Home
Home
Menu
Tulpenroute

Reaal Dronten JO15-1 kampioen

reaaljo15.jpg Afgelopen woensdag werd Reaal Dronten JO15-1 kampioen in de 2e klasse Oost na een bloedstollende wedstrijd tegen de nummer 2 VSCO.  De wedstrijd was al een aantal maal uitgesteld vanwege het slechte weer, maar beide ploegen wilden graag het kampioenschap beslissen in een onderling duel. Gedurende de winterstop werd door het fanatiek trainerskoppel Marcel Zwart en Remco Dillen continue gewerkt richting het beslissende duel. Van beide clubs waren veel supporters aanwezig, die het slechte weer trotseerden om hun ploeg aan te moedigen.

Met een voorsprong van twee punten op de nummer 2 VSCO zou Reaal genoeg hebben aan een gelijkspel, maar VSCO zou bij winst het kampioenschap alsnog kunnen veroveren. VSCO kwam dan ook goed voorbereid naar Dronten en kwamen zelfs op een 0-1 voorsprong en gingen daarmee ook de rust in. Na de rust herstelde Reaal zich en speelde de duidelijk aanwezige zenuwen van zich af en wist de wedstrijd te eindigen met een 5-2 winst. Hierna vierden de spelers, begeleiders en de nieuwe sponsor Certion (windmolenonderhoud) in de kantine het kampioenschap inclusief een schaal met inscriptie voor iedere speler.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Everun Nederland De rode draak Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Cadema Dakwerken AWE constructiebureau Bewaaradvies.nl Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Spectrum psychologie & psychotherapie Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign SailBest PV Systems zonnepanelen Maria Schlepers Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny De meiden Technisch Bureau Nigo BuitenVitaal Lirion Opel treffen Chakti Total Body Center Pieter Bosch fotografie Farm Date Flevocoaching Libero'99 Flevoflex Otter Tuinhuizen Hilde Boers PR La Tonnelle Tuinhuizen Niek van der Vlis Slagerij & Catering Robert Vijn Traktoren B.V.