Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019

Een recordaantal van 101 amateurschrijvers uit Flevoland dingt mee naar de IVIO Andries Greiner Prijs 2019. Dat heeft de organisatie van de populaire schrijfwedstrijd, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt gehouden vanmorgen bekendgemaakt. De inschrijftermijn sloot zondag 6 oktober voor verhalen die geschreven moesten worden rond het thema dat voor deze prijsvraag is gekozen: ‘Dus toch…’. De winnaars worden op woensdag 4 december bekend gemaakt.

Juryvoorzitter Andries Greiner zegt: “Ik vind het geweldig dat er zoveel inzendingen zijn. Wat opvalt is dat de helft afkomstig is van jonge Flevolanders die schrijfambities hebben. De jury gaat nu gretig aan de slag.”

Op woensdagmiddag 4 december worden de winnaars van de schrijfwedstrijd bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt aan de schrijverscategorie tot 18 jaar en aan de deelnemers van 18 jaar en ouder. Voor elke categorie is er naast een oorkonde een geldprijs van 1250 euro beschikbaar.

De vorige IVIO Andries Greiner Prijs werd in december 2018 uitgereikt. De winnaar was toen Gretha Woort van Urk in de categorie ouder dan 18 jaar. De dertienjarige Jasmijn Klijnstra uit Lelystad kreeg in de categorie jonger dan 18 jaar de aanmoedigingsprijs.

 

Terug naar overzicht

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevodrip Cadema Dakwerken Everun Nederland Windpark Kubbeweg Robert Vijn Traktoren B.V. ADS Inspectie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Aeres Bedrijvencentrum Farm Date Chalet 15 BuitenVitaal Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Nijk Agrarische Dienstverlening Lirion Akke de Boer De meiden Pieter Bosch fotografie Tarieven specialist LoveInCare Windturbineservice B.V. ShipWoodshop Thea Hussaarts Van Vliet Jacht Interieurs Safebox Comfortboats Endless webdesign SHK koeriersdiensten Bewaaradvies.nl SailBest Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Technisch Bureau Nigo Maria Schlepers Kunstvereniging Galerie Dronten Hondenpension De Toren hoeve Mobiele tribune verhuur Notaris Nieuwdam Flevocoaching Dop en Erwt La Tonnelle Tuinhuizen Voetverzorging Flevoland Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Otter Tuinhuizen AWE constructiebureau De Boer Bouwzaken