Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019

Een recordaantal van 101 amateurschrijvers uit Flevoland dingt mee naar de IVIO Andries Greiner Prijs 2019. Dat heeft de organisatie van de populaire schrijfwedstrijd, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt gehouden vanmorgen bekendgemaakt. De inschrijftermijn sloot zondag 6 oktober voor verhalen die geschreven moesten worden rond het thema dat voor deze prijsvraag is gekozen: ‘Dus toch…’. De winnaars worden op woensdag 4 december bekend gemaakt.

Juryvoorzitter Andries Greiner zegt: “Ik vind het geweldig dat er zoveel inzendingen zijn. Wat opvalt is dat de helft afkomstig is van jonge Flevolanders die schrijfambities hebben. De jury gaat nu gretig aan de slag.”

Op woensdagmiddag 4 december worden de winnaars van de schrijfwedstrijd bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt aan de schrijverscategorie tot 18 jaar en aan de deelnemers van 18 jaar en ouder. Voor elke categorie is er naast een oorkonde een geldprijs van 1250 euro beschikbaar.

De vorige IVIO Andries Greiner Prijs werd in december 2018 uitgereikt. De winnaar was toen Gretha Woort van Urk in de categorie ouder dan 18 jaar. De dertienjarige Jasmijn Klijnstra uit Lelystad kreeg in de categorie jonger dan 18 jaar de aanmoedigingsprijs.

 

Terug naar overzicht

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Pieter Bosch fotografie Van Vliet Jacht Interieurs De Boer Bouwzaken De meiden SailBest Flevocoaching Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date Hilde Boers PR Notaris Nieuwdam AWE constructiebureau Safebox Bewaaradvies.nl Technisch Bureau Nigo Everun Nederland Flevodrip Comfortboats LoveInCare Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Cadema Dakwerken Endless webdesign Money logistics cashmanagement Flevoflex Hondenpension De Toren hoeve BuitenVitaal Akke de Boer Aeres Bedrijvencentrum La Tonnelle Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Dop en Erwt SHK koeriersdiensten Windpark Kubbeweg Mobiele tribune verhuur Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Otter Tuinhuizen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chakti Total Body Center Opel treffen ShipWoodshop Lirion Voetverzorging Flevoland Thea Hussaarts Maria Schlepers Windturbineservice B.V.