Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019

Een recordaantal van 101 amateurschrijvers uit Flevoland dingt mee naar de IVIO Andries Greiner Prijs 2019. Dat heeft de organisatie van de populaire schrijfwedstrijd, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt gehouden vanmorgen bekendgemaakt. De inschrijftermijn sloot zondag 6 oktober voor verhalen die geschreven moesten worden rond het thema dat voor deze prijsvraag is gekozen: ‘Dus toch…’. De winnaars worden op woensdag 4 december bekend gemaakt.

Juryvoorzitter Andries Greiner zegt: “Ik vind het geweldig dat er zoveel inzendingen zijn. Wat opvalt is dat de helft afkomstig is van jonge Flevolanders die schrijfambities hebben. De jury gaat nu gretig aan de slag.”

Op woensdagmiddag 4 december worden de winnaars van de schrijfwedstrijd bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt aan de schrijverscategorie tot 18 jaar en aan de deelnemers van 18 jaar en ouder. Voor elke categorie is er naast een oorkonde een geldprijs van 1250 euro beschikbaar.

De vorige IVIO Andries Greiner Prijs werd in december 2018 uitgereikt. De winnaar was toen Gretha Woort van Urk in de categorie ouder dan 18 jaar. De dertienjarige Jasmijn Klijnstra uit Lelystad kreeg in de categorie jonger dan 18 jaar de aanmoedigingsprijs.

 

Terug naar overzicht

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Cadema Dakwerken La Tonnelle Tuinhuizen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevocoaching Chalet 15 Endless webdesign Windturbineservice B.V. Hondenpension De Toren hoeve Mobiele tribune verhuur Robert Vijn Traktoren B.V. Farm Date Dop en Erwt Flevoflex Windpark Kubbeweg SailBest Safebox Tarieven specialist De meiden Notaris Nieuwdam Maria Schlepers Aeres Bedrijvencentrum Nijk Agrarische Dienstverlening Akke de Boer AWE constructiebureau ShipWoodshop De Boer Bouwzaken SHK koeriersdiensten Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Thea Hussaarts BuitenVitaal Flevodrip Comfortboats Lirion Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Otter Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Voetverzorging Flevoland Bewaaradvies.nl LoveInCare Van Vliet Jacht Interieurs Pieter Bosch fotografie Chakti Total Body Center ADS Inspectie