Home
Home
Menu
de Meerpaal

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019

Een recordaantal van 101 amateurschrijvers uit Flevoland dingt mee naar de IVIO Andries Greiner Prijs 2019. Dat heeft de organisatie van de populaire schrijfwedstrijd, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt gehouden vanmorgen bekendgemaakt. De inschrijftermijn sloot zondag 6 oktober voor verhalen die geschreven moesten worden rond het thema dat voor deze prijsvraag is gekozen: ‘Dus toch…’. De winnaars worden op woensdag 4 december bekend gemaakt.

Juryvoorzitter Andries Greiner zegt: “Ik vind het geweldig dat er zoveel inzendingen zijn. Wat opvalt is dat de helft afkomstig is van jonge Flevolanders die schrijfambities hebben. De jury gaat nu gretig aan de slag.”

Op woensdagmiddag 4 december worden de winnaars van de schrijfwedstrijd bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt aan de schrijverscategorie tot 18 jaar en aan de deelnemers van 18 jaar en ouder. Voor elke categorie is er naast een oorkonde een geldprijs van 1250 euro beschikbaar.

De vorige IVIO Andries Greiner Prijs werd in december 2018 uitgereikt. De winnaar was toen Gretha Woort van Urk in de categorie ouder dan 18 jaar. De dertienjarige Jasmijn Klijnstra uit Lelystad kreeg in de categorie jonger dan 18 jaar de aanmoedigingsprijs.

 

Terug naar overzicht

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Otter Tuinhuizen ShipWoodshop Opel treffen Hilde Boers PR Everun Nederland Chakti Total Body Center Kunstcollectief Dronten Technisch Bureau Nigo Voetverzorging Flevoland Chalet 15 Dop en Erwt Aeres Bedrijvencentrum SHK koeriersdiensten Endless webdesign De Boer Bouwzaken Nijk Agrarische Dienstverlening La Tonnelle Tuinhuizen Libero'99 Pieter Bosch fotografie Robert Vijn Traktoren B.V. SailBest Cadema Dakwerken Lirion Akke de Boer Farm Date Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Hondenpension De Toren hoeve AWE constructiebureau Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Van Vliet Jacht Interieurs Maria Schlepers BuitenVitaal Thea Hussaarts Flevocoaching Money logistics cashmanagement Flevoflex Comfortboats Windturbineservice B.V. De meiden Victor Video Windpark Kubbeweg PV Systems zonnepanelen Mobiele tribune verhuur LoveInCare