Home
Home
Menu
de Meerpaal

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019

Een recordaantal van 101 amateurschrijvers uit Flevoland dingt mee naar de IVIO Andries Greiner Prijs 2019. Dat heeft de organisatie van de populaire schrijfwedstrijd, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt gehouden vanmorgen bekendgemaakt. De inschrijftermijn sloot zondag 6 oktober voor verhalen die geschreven moesten worden rond het thema dat voor deze prijsvraag is gekozen: ‘Dus toch…’. De winnaars worden op woensdag 4 december bekend gemaakt.

Juryvoorzitter Andries Greiner zegt: “Ik vind het geweldig dat er zoveel inzendingen zijn. Wat opvalt is dat de helft afkomstig is van jonge Flevolanders die schrijfambities hebben. De jury gaat nu gretig aan de slag.”

Op woensdagmiddag 4 december worden de winnaars van de schrijfwedstrijd bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt aan de schrijverscategorie tot 18 jaar en aan de deelnemers van 18 jaar en ouder. Voor elke categorie is er naast een oorkonde een geldprijs van 1250 euro beschikbaar.

De vorige IVIO Andries Greiner Prijs werd in december 2018 uitgereikt. De winnaar was toen Gretha Woort van Urk in de categorie ouder dan 18 jaar. De dertienjarige Jasmijn Klijnstra uit Lelystad kreeg in de categorie jonger dan 18 jaar de aanmoedigingsprijs.

 

Terug naar overzicht

Recordaantal inzendingen voor Flevolandse schrijfwedstrijd IVIO Andries Greiner Prijs 2019 Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Niek van der Vlis Slagerij & Catering Flevoflex PV Systems zonnepanelen SailBest De rode draak Mobiele tribune verhuur Otter Tuinhuizen Nijk Agrarische Dienstverlening Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny BuitenVitaal Flevocoaching Voetverzorging Flevoland Spectrum psychologie & psychotherapie De Boer Bouwzaken Robert Vijn Traktoren B.V. Opel treffen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Hilde Boers PR Cadema Dakwerken Bewaaradvies.nl Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De meiden Technisch Bureau Nigo Maria Schlepers Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Akke de Boer Everun Nederland AWE constructiebureau La Tonnelle Tuinhuizen