Home
Home
Menu
de Meerpaal

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app

farmdate.jpg Farm Date, de agrarische dating- en kennismakingssite voor iedereen die serieus contact wil zoeken op het platteland heeft er weer een mijlpaal bij. De eerste  “boerendatingsite” van Nederland heeft op 30 oktober 2019 na ruim een jaar ontwikkelen hun Androïd app gelanceerd.  Farm Date is in 2001 (ver voor de eerste uitzending van Boer zoekt Vrouw) opgezet om agrariërs en mensen met een voorliefde voor het platteland bij elkaar te brengen op het internet, als het ware een virtuele sociale brug te slaan tussen boer en burger. Hen een ontmoetingsplaats te geven waar ze op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Behalve daten en het vinden van vriendschap is Farm Date ook een website waar men onderling van gedachten kan wisselen over allerlei zaken die spelen in de agrarische/plattelands wereld onder gelijkgestemden. Naast het leggen van contacten hebben ook succes verhalen, gedichten, fotoalbums, social media, een agenda, een prikbord en liefdesverdriet een plaatsje op de website.
 
De app is vooral bedoeld om het contact tussen deelnemers van Farm Date te vereenvoudigen, het mailverkeer wordt getoond in een gebruiksvriendelijke omgeving die wel wat weg heeft van het populaire WhatsApp. Niet alle functionaliteit van de website is opgenomen in de Farm Date app, de app legt vooral de nadruk op de communicatie tussen Farm Daters.
 
Een app voor IOS volgt in een later stadium.
 
www.farm-date.com

Terug naar overzicht

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Technisch Bureau Nigo Dop en Erwt Farm Date Mobiele tribune verhuur SHK koeriersdiensten Thea Hussaarts Lirion De meiden Flevoflex Libero'99 Windpark Kubbeweg Comfortboats Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Windturbineservice B.V. Akke de Boer La Tonnelle Tuinhuizen Chalet 15 Voetverzorging Flevoland Endless webdesign Victor Video Safebox LoveInCare Cadema Dakwerken Flevocoaching Hilde Boers PR Chakti Total Body Center Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Opel treffen Flevodrip Everun Nederland Aeres Bedrijvencentrum ShipWoodshop SailBest Kunstcollectief Dronten Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Otter Tuinhuizen Money logistics cashmanagement BuitenVitaal AWE constructiebureau Pieter Bosch fotografie Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Bewaaradvies.nl