Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app

farmdate.jpg Farm Date, de agrarische dating- en kennismakingssite voor iedereen die serieus contact wil zoeken op het platteland heeft er weer een mijlpaal bij. De eerste  “boerendatingsite” van Nederland heeft op 30 oktober 2019 na ruim een jaar ontwikkelen hun Androïd app gelanceerd.  Farm Date is in 2001 (ver voor de eerste uitzending van Boer zoekt Vrouw) opgezet om agrariërs en mensen met een voorliefde voor het platteland bij elkaar te brengen op het internet, als het ware een virtuele sociale brug te slaan tussen boer en burger. Hen een ontmoetingsplaats te geven waar ze op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Behalve daten en het vinden van vriendschap is Farm Date ook een website waar men onderling van gedachten kan wisselen over allerlei zaken die spelen in de agrarische/plattelands wereld onder gelijkgestemden. Naast het leggen van contacten hebben ook succes verhalen, gedichten, fotoalbums, social media, een agenda, een prikbord en liefdesverdriet een plaatsje op de website.
 
De app is vooral bedoeld om het contact tussen deelnemers van Farm Date te vereenvoudigen, het mailverkeer wordt getoond in een gebruiksvriendelijke omgeving die wel wat weg heeft van het populaire WhatsApp. Niet alle functionaliteit van de website is opgenomen in de Farm Date app, de app legt vooral de nadruk op de communicatie tussen Farm Daters.
 
Een app voor IOS volgt in een later stadium.
 
www.farm-date.com

Terug naar overzicht

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Everun Nederland La Tonnelle Tuinhuizen Notaris Nieuwdam Van Vliet Jacht Interieurs Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Kunstvereniging Galerie Dronten Safebox Aeres Bedrijvencentrum Windturbineservice B.V. Thea Hussaarts Voetverzorging Flevoland Chalet 15 Akke de Boer Hondenpension De Toren hoeve Otter Tuinhuizen Mobiele tribune verhuur Pieter Bosch fotografie Tarieven specialist Technisch Bureau Nigo Dop en Erwt Cadema Dakwerken Flevoflex Windpark Kubbeweg Lirion Farm Date ADS Inspectie AWE constructiebureau SHK koeriersdiensten Flevocoaching Nijk Agrarische Dienstverlening Bewaaradvies.nl Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren B.V. De Boer Bouwzaken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice LoveInCare Flevodrip Wouter Jansen Groenadvies en realisatie BuitenVitaal Comfortboats ShipWoodshop Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh De meiden