Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app

farmdate.jpg Farm Date, de agrarische dating- en kennismakingssite voor iedereen die serieus contact wil zoeken op het platteland heeft er weer een mijlpaal bij. De eerste  “boerendatingsite” van Nederland heeft op 30 oktober 2019 na ruim een jaar ontwikkelen hun Androïd app gelanceerd.  Farm Date is in 2001 (ver voor de eerste uitzending van Boer zoekt Vrouw) opgezet om agrariërs en mensen met een voorliefde voor het platteland bij elkaar te brengen op het internet, als het ware een virtuele sociale brug te slaan tussen boer en burger. Hen een ontmoetingsplaats te geven waar ze op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Behalve daten en het vinden van vriendschap is Farm Date ook een website waar men onderling van gedachten kan wisselen over allerlei zaken die spelen in de agrarische/plattelands wereld onder gelijkgestemden. Naast het leggen van contacten hebben ook succes verhalen, gedichten, fotoalbums, social media, een agenda, een prikbord en liefdesverdriet een plaatsje op de website.
 
De app is vooral bedoeld om het contact tussen deelnemers van Farm Date te vereenvoudigen, het mailverkeer wordt getoond in een gebruiksvriendelijke omgeving die wel wat weg heeft van het populaire WhatsApp. Niet alle functionaliteit van de website is opgenomen in de Farm Date app, de app legt vooral de nadruk op de communicatie tussen Farm Daters.
 
Een app voor IOS volgt in een later stadium.
 
www.farm-date.com

Terug naar overzicht

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening SHK koeriersdiensten Everun Nederland Safebox Maria Schlepers Pieter Bosch fotografie De Boer Bouwzaken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Flevocoaching ADS Inspectie Farm Date Comfortboats Mobiele tribune verhuur Notaris Nieuwdam Lirion De meiden LoveInCare Akke de Boer Flevodrip Voetverzorging Flevoland Van Vliet Jacht Interieurs ShipWoodshop Windpark Kubbeweg Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Dop en Erwt Technisch Bureau Nigo Otter Tuinhuizen AWE constructiebureau Windturbineservice B.V. BuitenVitaal SailBest Endless webdesign Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Kunstvereniging Galerie Dronten Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Cadema Dakwerken Hondenpension De Toren hoeve La Tonnelle Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V. Aeres Bedrijvencentrum Chalet 15 Bewaaradvies.nl Thea Hussaarts Tarieven specialist