Home
Home
Menu
de Meerpaal

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app

farmdate.jpg Farm Date, de agrarische dating- en kennismakingssite voor iedereen die serieus contact wil zoeken op het platteland heeft er weer een mijlpaal bij. De eerste  “boerendatingsite” van Nederland heeft op 30 oktober 2019 na ruim een jaar ontwikkelen hun Androïd app gelanceerd.  Farm Date is in 2001 (ver voor de eerste uitzending van Boer zoekt Vrouw) opgezet om agrariërs en mensen met een voorliefde voor het platteland bij elkaar te brengen op het internet, als het ware een virtuele sociale brug te slaan tussen boer en burger. Hen een ontmoetingsplaats te geven waar ze op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Behalve daten en het vinden van vriendschap is Farm Date ook een website waar men onderling van gedachten kan wisselen over allerlei zaken die spelen in de agrarische/plattelands wereld onder gelijkgestemden. Naast het leggen van contacten hebben ook succes verhalen, gedichten, fotoalbums, social media, een agenda, een prikbord en liefdesverdriet een plaatsje op de website.
 
De app is vooral bedoeld om het contact tussen deelnemers van Farm Date te vereenvoudigen, het mailverkeer wordt getoond in een gebruiksvriendelijke omgeving die wel wat weg heeft van het populaire WhatsApp. Niet alle functionaliteit van de website is opgenomen in de Farm Date app, de app legt vooral de nadruk op de communicatie tussen Farm Daters.
 
Een app voor IOS volgt in een later stadium.
 
www.farm-date.com

Terug naar overzicht

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Kunstcollectief Dronten Robert Vijn Traktoren B.V. Victor Video La Tonnelle Tuinhuizen Money logistics cashmanagement Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Lirion BuitenVitaal Flevocoaching Aeres Bedrijvencentrum Voetverzorging Flevoland AWE constructiebureau Hilde Boers PR Everun Nederland Maria Schlepers Windturbineservice B.V. Bewaaradvies.nl LoveInCare Mobiele tribune verhuur Otter Tuinhuizen Endless webdesign De meiden SHK koeriersdiensten Libero'99 Farm Date Akke de Boer Pieter Bosch fotografie SailBest Van Vliet Jacht Interieurs Chalet 15 Technisch Bureau Nigo Flevoflex Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Opel treffen ShipWoodshop Hondenpension De Toren hoeve Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Comfortboats Dop en Erwt De Boer Bouwzaken Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Thea Hussaarts Cadema Dakwerken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie