Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app

farmdate.jpg Farm Date, de agrarische dating- en kennismakingssite voor iedereen die serieus contact wil zoeken op het platteland heeft er weer een mijlpaal bij. De eerste  “boerendatingsite” van Nederland heeft op 30 oktober 2019 na ruim een jaar ontwikkelen hun Androïd app gelanceerd.  Farm Date is in 2001 (ver voor de eerste uitzending van Boer zoekt Vrouw) opgezet om agrariërs en mensen met een voorliefde voor het platteland bij elkaar te brengen op het internet, als het ware een virtuele sociale brug te slaan tussen boer en burger. Hen een ontmoetingsplaats te geven waar ze op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. Behalve daten en het vinden van vriendschap is Farm Date ook een website waar men onderling van gedachten kan wisselen over allerlei zaken die spelen in de agrarische/plattelands wereld onder gelijkgestemden. Naast het leggen van contacten hebben ook succes verhalen, gedichten, fotoalbums, social media, een agenda, een prikbord en liefdesverdriet een plaatsje op de website.
 
De app is vooral bedoeld om het contact tussen deelnemers van Farm Date te vereenvoudigen, het mailverkeer wordt getoond in een gebruiksvriendelijke omgeving die wel wat weg heeft van het populaire WhatsApp. Niet alle functionaliteit van de website is opgenomen in de Farm Date app, de app legt vooral de nadruk op de communicatie tussen Farm Daters.
 
Een app voor IOS volgt in een later stadium.
 
www.farm-date.com

Terug naar overzicht

Relatie- en vriendschapssite Farm Date lanceert Androïd app Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Akke de Boer SailBest Technisch Bureau Nigo De meiden Maria Schlepers ShipWoodshop Flevocoaching Otter Tuinhuizen Dop en Erwt Tarieven specialist Flevodrip Everun Nederland Bewaaradvies.nl Farm Date Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Safebox Hondenpension De Toren hoeve La Tonnelle Tuinhuizen Pieter Bosch fotografie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Mobiele tribune verhuur Chalet 15 Aeres Bedrijvencentrum De Boer Bouwzaken AWE constructiebureau Voetverzorging Flevoland Windturbineservice B.V. Van Vliet Jacht Interieurs BuitenVitaal Lirion Comfortboats Thea Hussaarts Cadema Dakwerken Endless webdesign Windpark Kubbeweg SHK koeriersdiensten Nijk Agrarische Dienstverlening Notaris Nieuwdam Robert Vijn Traktoren B.V. Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Kunstvereniging Galerie Dronten