Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Rik Breemhaar legt eerste steen van derde kantoorvilla in Dronten

rikbreemhaar.jpg Op maandagmorgen 2 oktober heeft Rik Breemhaar de eerste steen gelegd van alweer de derde kantoorvilla van MAC3PARK aan De West te Dronten. In totaal realiseert MAC3PARK vijf moderne kantoorvilla’s aan de drukke invalsweg naar Dronten-centrum. De oplevering van de moderne kantoorvilla staat gepland voor mei 2018.  Rik is de oudste zoon van initiatiefnemer Meine Breemhaar. Zijn zus Mel en broer Bob legden in 2015 en 2016 de eerste steen van respectievelijk de villa’s nummers 1 en 2. Breemhaar heeft zich jarenlang ingezet om aan De West een prestigieus kantoorvilla-project te realiseren. Na een zorgvuldige en intensieve voorbereiding startte MAC3PARK, het bedrijf van Breemhaar, in 2014 met de bouw van de eerste villa. Met de vijf kantoorvilla’s krijgt Dronten een onderscheidende en inspirerende werklocatie. Ze geven glans aan De West en zijn vooral bedoeld voor bedrijven met een herkenbare identiteit die zich daarmee in de markt willen onderscheiden.

De vijf villa’s liggen allen in een exclusieve en bosrijke omgeving. Vooral bij bedrijven met administratieve, communicatieve, ICT en creatieve functies zijn de villa’s in trek. Kenmerkend voor de villa’s is de hoge en duurzame kwaliteit en de moderne eigentijdse architectuur. De kavels van de villa’s hebben een oppervlakte van meer dan 1.000 m². Het vloeroppervlak van de villa’s zelf bedraagt ca. 750 m². Alle villa’s zijn ontworpen door architectenbureau Lab32 en hebben een eigen gezichtsbepalende uitstraling, zo hebben ze hebben een eigen oprijlaan met parkeerplaatsen aan de achterzijde.

 

Terug naar overzicht

Rik Breemhaar legt eerste steen van derde kantoorvilla in Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

ADS Inspectie Flevocoaching BuitenVitaal Chalet 15 Aeres Bedrijvencentrum Farm Date Voetverzorging Flevoland Cadema Dakwerken Windpark Kubbeweg Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De Boer Bouwzaken SailBest Lirion Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice AWE constructiebureau Notaris Nieuwdam Thea Hussaarts La Tonnelle Tuinhuizen Comfortboats Tarieven specialist Bewaaradvies.nl Mobiele tribune verhuur Dop en Erwt Robert Vijn Traktoren B.V. Everun Nederland Pieter Bosch fotografie Otter Tuinhuizen Van Vliet Jacht Interieurs Endless webdesign Akke de Boer Kunstvereniging Galerie Dronten Flevodrip LoveInCare Nijk Agrarische Dienstverlening Hondenpension De Toren hoeve Concrete & Wood - Creatief met hout en beton ShipWoodshop De meiden Safebox SHK koeriersdiensten Maria Schlepers Windturbineservice B.V. Technisch Bureau Nigo