Home
Home
Menu
de Meerpaal

Rik Breemhaar legt eerste steen van derde kantoorvilla in Dronten

rikbreemhaar.jpg Op maandagmorgen 2 oktober heeft Rik Breemhaar de eerste steen gelegd van alweer de derde kantoorvilla van MAC3PARK aan De West te Dronten. In totaal realiseert MAC3PARK vijf moderne kantoorvilla’s aan de drukke invalsweg naar Dronten-centrum. De oplevering van de moderne kantoorvilla staat gepland voor mei 2018.  Rik is de oudste zoon van initiatiefnemer Meine Breemhaar. Zijn zus Mel en broer Bob legden in 2015 en 2016 de eerste steen van respectievelijk de villa’s nummers 1 en 2. Breemhaar heeft zich jarenlang ingezet om aan De West een prestigieus kantoorvilla-project te realiseren. Na een zorgvuldige en intensieve voorbereiding startte MAC3PARK, het bedrijf van Breemhaar, in 2014 met de bouw van de eerste villa. Met de vijf kantoorvilla’s krijgt Dronten een onderscheidende en inspirerende werklocatie. Ze geven glans aan De West en zijn vooral bedoeld voor bedrijven met een herkenbare identiteit die zich daarmee in de markt willen onderscheiden.

De vijf villa’s liggen allen in een exclusieve en bosrijke omgeving. Vooral bij bedrijven met administratieve, communicatieve, ICT en creatieve functies zijn de villa’s in trek. Kenmerkend voor de villa’s is de hoge en duurzame kwaliteit en de moderne eigentijdse architectuur. De kavels van de villa’s hebben een oppervlakte van meer dan 1.000 m². Het vloeroppervlak van de villa’s zelf bedraagt ca. 750 m². Alle villa’s zijn ontworpen door architectenbureau Lab32 en hebben een eigen gezichtsbepalende uitstraling, zo hebben ze hebben een eigen oprijlaan met parkeerplaatsen aan de achterzijde.

 

Terug naar overzicht

Rik Breemhaar legt eerste steen van derde kantoorvilla in Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Opel treffen La Tonnelle Tuinhuizen Windturbineservice B.V. Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Concrete & Wood - Creatief met hout en beton SailBest Voetverzorging Flevoland Cadema Dakwerken AWE constructiebureau Aeres Bedrijvencentrum Nijk Agrarische Dienstverlening Dop en Erwt Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Windpark Kubbeweg Technisch Bureau Nigo LoveInCare Comfortboats Flevoflex SHK koeriersdiensten Akke de Boer Thea Hussaarts Flevocoaching Hilde Boers PR BuitenVitaal Libero'99 Victor Video Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Pieter Bosch fotografie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Chalet 15 De meiden Hondenpension De Toren hoeve Maria Schlepers Endless webdesign Farm Date Lirion Robert Vijn Traktoren B.V. Van Vliet Jacht Interieurs Money logistics cashmanagement Everun Nederland Bewaaradvies.nl ShipWoodshop De Boer Bouwzaken Flevodrip