Home
Home
Menu
Tulpenroute

Schrijf je snel in voor het Paaseitoernooi van Volleybalvereniging Libero’99

paaseitoernooi.jpg Volleybalvereniging Libero’99 organiseert op 13 april a.s. het jaarlijkse Paaseitoernooi voor de inwoners van Dronten. Het toernooi wordt gehouden in sporthal ‘t Dok van 19.00 uur tot 23.00 uur. 
  Het toernooi is al jaren een succes en wordt georganiseerd om inwoners van Dronten kennis te laten maken met de volleybalsport. Het is recreatief en gaat vooral om het plezier. Dat is te merken. Er zijn teams die al jaren meedoen. Buren, collega’s en vriendengroepen kunnen zich vanaf nu weer inschrijven. Doe het snel, want vol is vol.
Elk team speelt een halve competitie, waarna de poules opnieuw naar sterkte worden ingedeeld. Hierdoor wordt in de tweede helft van de avond gespeeld tegen teams van ongeveer gelijke sterkte. Elk team speelt evenveel wedstrijden.
Sportief bezig en een gezellige avond
Deelname is mogelijk voor alle Drontenaren vanaf 16 jaar, mits men zich opgeeft als compleet team van maximaal 8 personen. De teams dienen wel aan enkele voorwaarden te voldoen. Tijdens het spelen dienen minimaal twee dames in het veld te staan, terwijl niet meer dan twee competitiespelers per team tegelijk opgesteld mogen zijn. Ook zijn er enkele afwijkende spelregels van kracht. Zo mag niemand bovenhands serveren en is het voor de heren verboden te smashen. Er wordt op tijd gespeeld in plaats van sets.


Voor alle teams is iets lekkers aanwezig en voor de poulewinnaars van de tweede ronde ligt nog een leuk extraatje te wachten. Dus aarzel niet langer. Maak een vrienden- of burenteam, of verzamel je collega’s en verzin een originele teamnaam. Geef je snel op via www.libero99.nl
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie Advertentie

Baardmannetjes van P.Bosch op canvas, behang en meer.. Bestel Baardmannetjes als print. Kies zelf de maat en het materiaal...