Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Slagerij Niek van der Vlis, Nederlands kampioen op vakwedstrijd

 Op 19 september, vonden tijdens de Slavakto, de internationale vakwedstrijden plaats.De internationale Slavakto wedstrijd staat bekend als de meest prestigieuze in slagerland.De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters.

Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Deze criteria hebben alles te maken met hoe u als klant de producten waardeert.
Het team van Slagerij Niek van der Vlis heeft in deze wedstrijd een hele bijzondere prestatie neergezet. Met 4 ingezonden producten was 2 x goud en 2 x goud met ster het resultaat.
Goud was er voor een nieuwe specialiteit van Slagerij Niek van der Vlis met de Toscaanse Rollade en goud met ster voor de eigengemaakt Lasagne.
Uit de worstmakerij, goud voor de Grillworst met kaas uit de Polder.
Goud met ster en KAMPIOEN met de TAPAS BARBECUE.
Deze schaal werd gemaakt door Stefan Lebesque, een medewerker en leerling van S.V.O.
De vakjury beoordeelde de producten op de schaal en de presentatie, als allerbeste van de hele rubriek (schotelwerk, gourmet, salades en barbecue) en werd daarmee bekroond tot kampioen van de vakwedstrijd. Aan dit kampioenschap was een prachtige Promotieaward verbonden, die door Jan de Hoop werd uitgereikt. De jury oordeelde dat het de mooiste en creatiefste producten van de vakwedstrijd waren. Slager Niek van der Vlis is bijzonder trots op Stefan en op de rest van het hele team met dit eindresultaat.


De ambachtelijke slagerij en catering onderscheid zich al meer dan 30 jaar met eigen producten, specialiteiten, catering en barbecue. Dat deze producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit, is met dit kampioenschap daadwerkelijk bewezen.

Terug naar overzicht

Slagerij Niek van der Vlis, Nederlands kampioen op vakwedstrijd Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Pieter Bosch fotografie Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton ADS Inspectie Maria Schlepers Flevodrip De meiden Hondenpension De Toren hoeve Kunstvereniging Galerie Dronten Voetverzorging Flevoland Chalet 15 BuitenVitaal Mobiele tribune verhuur Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh ShipWoodshop Endless webdesign Aeres Bedrijvencentrum Tarieven specialist Farm Date Everun Nederland Windturbineservice B.V. Nijk Agrarische Dienstverlening Technisch Bureau Nigo Robert Vijn Traktoren B.V. AWE constructiebureau Bewaaradvies.nl Akke de Boer SailBest SHK koeriersdiensten Van Vliet Jacht Interieurs Dop en Erwt Safebox Lirion Windpark Kubbeweg LoveInCare Otter Tuinhuizen Flevocoaching La Tonnelle Tuinhuizen De Boer Bouwzaken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Comfortboats Cadema Dakwerken Thea Hussaarts Notaris Nieuwdam