Home
Home
Menu
de Meerpaal

Slagerij Niek van der Vlis, Nederlands kampioen op vakwedstrijd

 Op 19 september, vonden tijdens de Slavakto, de internationale vakwedstrijden plaats.De internationale Slavakto wedstrijd staat bekend als de meest prestigieuze in slagerland.De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters.

Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Deze criteria hebben alles te maken met hoe u als klant de producten waardeert.
Het team van Slagerij Niek van der Vlis heeft in deze wedstrijd een hele bijzondere prestatie neergezet. Met 4 ingezonden producten was 2 x goud en 2 x goud met ster het resultaat.
Goud was er voor een nieuwe specialiteit van Slagerij Niek van der Vlis met de Toscaanse Rollade en goud met ster voor de eigengemaakt Lasagne.
Uit de worstmakerij, goud voor de Grillworst met kaas uit de Polder.
Goud met ster en KAMPIOEN met de TAPAS BARBECUE.
Deze schaal werd gemaakt door Stefan Lebesque, een medewerker en leerling van S.V.O.
De vakjury beoordeelde de producten op de schaal en de presentatie, als allerbeste van de hele rubriek (schotelwerk, gourmet, salades en barbecue) en werd daarmee bekroond tot kampioen van de vakwedstrijd. Aan dit kampioenschap was een prachtige Promotieaward verbonden, die door Jan de Hoop werd uitgereikt. De jury oordeelde dat het de mooiste en creatiefste producten van de vakwedstrijd waren. Slager Niek van der Vlis is bijzonder trots op Stefan en op de rest van het hele team met dit eindresultaat.


De ambachtelijke slagerij en catering onderscheid zich al meer dan 30 jaar met eigen producten, specialiteiten, catering en barbecue. Dat deze producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit, is met dit kampioenschap daadwerkelijk bewezen.

Terug naar overzicht

Slagerij Niek van der Vlis, Nederlands kampioen op vakwedstrijd Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De Boer Bouwzaken Everun Nederland Otter Tuinhuizen Cadema Dakwerken Victor Video Nijk Agrarische Dienstverlening Lirion Bewaaradvies.nl Hilde Boers PR Windpark Kubbeweg Kunstcollectief Dronten Money logistics cashmanagement SHK koeriersdiensten Dop en Erwt PV Systems zonnepanelen Windturbineservice B.V. De meiden Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice SailBest Libero'99 Mobiele tribune verhuur Technisch Bureau Nigo Flevoflex LoveInCare Flevocoaching Endless webdesign Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Akke de Boer Comfortboats Pieter Bosch fotografie Maria Schlepers Opel treffen La Tonnelle Tuinhuizen Van Vliet Jacht Interieurs ShipWoodshop Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Farm Date Robert Vijn Traktoren B.V. BuitenVitaal AWE constructiebureau Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Hondenpension De Toren hoeve Chakti Total Body Center Voetverzorging Flevoland