Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Snelgroeiend ICT bedrijf VWA blijft behouden voor Dronten

 VWA en MAC3PARK hebben tijdens de zakenbeurs Business Dagen Dronten, die op 22 en 23 in De Meerpaal werd gehouden, een contract ondertekend voor de huur van een modern kantoorpand aan De Drieslag te Dronten. Het contract werd ondertekend ondertekend door VWA directeur Dirk Visser en MAC3PARK senior accountmanager Peter! Broer in bijzijn van Wethouder Hans Engelvaart. VWA zal per 1 januari naar het nieuwe adres verhuizen.

 VWA is een snelgroeiend ICT bedrijf dat al jaren in Dronten gevestigd is. Voorheen was VWA gevestigd in de Havenkom van Dronten, echter wegens de snelle groei zocht het bedrijf een nieuwe locatie. VWA wilde ook vanwege een betere en meer professionele uitstraling op zoek naar een nieuwe representatieve kantoorlocatie, die hebben zij gevonden bij MAC3PARK Dronten. Het huurcontract daartoe werd tijdens de Business Dagen Dronten op 23 oktober getekend. VWA blijft dus na het vertrek uit de Havenkom in Dronten gevestigd. Wethouder Hans Engelvaart vindt het belangrijk dat vooral MKB bedrijven zich in Dronten vestigen: ‘Dat we de bestaande bedrijven in Dronten behouden is een belangrijk signaal aan ondernemers die op zoek zijn naar hoogwaardige vestigingslocaties.’ Ook bestuurslid van de OVDD Mark Hetsen heeft een actieve bijdrage geleverd om VWA te behouden voor Dronten door mee te denken in de nieuwe locatie.

De Business Dagen Dronten vonden dit jaar voor de eerste maal plaats. Vele Dronter ondernemers kwamen hier bijeen om te netwerken en zakelijke gesprekken te voeren. Voor VWA en MAC3PARK, die beiden sterke banden hebben met Dronten was dit de uitgelezen plek om de samenwerking te bezegelen.

Terug naar overzicht

Snelgroeiend ICT bedrijf VWA blijft behouden voor Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

SailBest Flevoflex Hondenpension De Toren hoeve Windpark Kubbeweg Tarieven specialist Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Akke de Boer Comfortboats De Boer Bouwzaken SHK koeriersdiensten La Tonnelle Tuinhuizen Everun Nederland LoveInCare Aeres Bedrijvencentrum Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Notaris Nieuwdam Maria Schlepers Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Robert Vijn Traktoren B.V. Safebox Flevocoaching Chakti Total Body Center Endless webdesign Dop en Erwt ADS Inspectie Flevodrip BuitenVitaal ShipWoodshop Farm Date Thea Hussaarts Technisch Bureau Nigo Van Vliet Jacht Interieurs Pieter Bosch fotografie Kunstvereniging Galerie Dronten Windturbineservice B.V. Chalet 15 AWE constructiebureau Cadema Dakwerken Voetverzorging Flevoland Bewaaradvies.nl Lirion De meiden Nijk Agrarische Dienstverlening