Home
Home
Menu
de Meerpaal

Snelgroeiend ICT bedrijf VWA blijft behouden voor Dronten

 VWA en MAC3PARK hebben tijdens de zakenbeurs Business Dagen Dronten, die op 22 en 23 in De Meerpaal werd gehouden, een contract ondertekend voor de huur van een modern kantoorpand aan De Drieslag te Dronten. Het contract werd ondertekend ondertekend door VWA directeur Dirk Visser en MAC3PARK senior accountmanager Peter! Broer in bijzijn van Wethouder Hans Engelvaart. VWA zal per 1 januari naar het nieuwe adres verhuizen.

 VWA is een snelgroeiend ICT bedrijf dat al jaren in Dronten gevestigd is. Voorheen was VWA gevestigd in de Havenkom van Dronten, echter wegens de snelle groei zocht het bedrijf een nieuwe locatie. VWA wilde ook vanwege een betere en meer professionele uitstraling op zoek naar een nieuwe representatieve kantoorlocatie, die hebben zij gevonden bij MAC3PARK Dronten. Het huurcontract daartoe werd tijdens de Business Dagen Dronten op 23 oktober getekend. VWA blijft dus na het vertrek uit de Havenkom in Dronten gevestigd. Wethouder Hans Engelvaart vindt het belangrijk dat vooral MKB bedrijven zich in Dronten vestigen: ‘Dat we de bestaande bedrijven in Dronten behouden is een belangrijk signaal aan ondernemers die op zoek zijn naar hoogwaardige vestigingslocaties.’ Ook bestuurslid van de OVDD Mark Hetsen heeft een actieve bijdrage geleverd om VWA te behouden voor Dronten door mee te denken in de nieuwe locatie.

De Business Dagen Dronten vonden dit jaar voor de eerste maal plaats. Vele Dronter ondernemers kwamen hier bijeen om te netwerken en zakelijke gesprekken te voeren. Voor VWA en MAC3PARK, die beiden sterke banden hebben met Dronten was dit de uitgelezen plek om de samenwerking te bezegelen.

Terug naar overzicht

Snelgroeiend ICT bedrijf VWA blijft behouden voor Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Thea Hussaarts Chakti Total Body Center Comfortboats SailBest Otter Tuinhuizen Robert Vijn Traktoren B.V. Van Vliet Jacht Interieurs SHK koeriersdiensten Mobiele tribune verhuur Hilde Boers PR PV Systems zonnepanelen Cadema Dakwerken Voetverzorging Flevoland Farm Date Hondenpension De Toren hoeve Opel treffen Maria Schlepers Money logistics cashmanagement LoveInCare Flevoflex Flevocoaching Akke de Boer Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Kunstcollectief Dronten Nijk Agrarische Dienstverlening Bewaaradvies.nl Pieter Bosch fotografie Flevodrip Chalet 15 Technisch Bureau Nigo Aeres Bedrijvencentrum BuitenVitaal La Tonnelle Tuinhuizen ShipWoodshop Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Lirion Dop en Erwt De Boer Bouwzaken Everun Nederland Endless webdesign Windpark Kubbeweg Windturbineservice B.V. Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice