Home
Home
Menu
de Meerpaal

Snelgroeiend ICT bedrijf VWA blijft behouden voor Dronten

 VWA en MAC3PARK hebben tijdens de zakenbeurs Business Dagen Dronten, die op 22 en 23 in De Meerpaal werd gehouden, een contract ondertekend voor de huur van een modern kantoorpand aan De Drieslag te Dronten. Het contract werd ondertekend ondertekend door VWA directeur Dirk Visser en MAC3PARK senior accountmanager Peter! Broer in bijzijn van Wethouder Hans Engelvaart. VWA zal per 1 januari naar het nieuwe adres verhuizen.

 VWA is een snelgroeiend ICT bedrijf dat al jaren in Dronten gevestigd is. Voorheen was VWA gevestigd in de Havenkom van Dronten, echter wegens de snelle groei zocht het bedrijf een nieuwe locatie. VWA wilde ook vanwege een betere en meer professionele uitstraling op zoek naar een nieuwe representatieve kantoorlocatie, die hebben zij gevonden bij MAC3PARK Dronten. Het huurcontract daartoe werd tijdens de Business Dagen Dronten op 23 oktober getekend. VWA blijft dus na het vertrek uit de Havenkom in Dronten gevestigd. Wethouder Hans Engelvaart vindt het belangrijk dat vooral MKB bedrijven zich in Dronten vestigen: ‘Dat we de bestaande bedrijven in Dronten behouden is een belangrijk signaal aan ondernemers die op zoek zijn naar hoogwaardige vestigingslocaties.’ Ook bestuurslid van de OVDD Mark Hetsen heeft een actieve bijdrage geleverd om VWA te behouden voor Dronten door mee te denken in de nieuwe locatie.

De Business Dagen Dronten vonden dit jaar voor de eerste maal plaats. Vele Dronter ondernemers kwamen hier bijeen om te netwerken en zakelijke gesprekken te voeren. Voor VWA en MAC3PARK, die beiden sterke banden hebben met Dronten was dit de uitgelezen plek om de samenwerking te bezegelen.

Terug naar overzicht

Snelgroeiend ICT bedrijf VWA blijft behouden voor Dronten Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Pieter Bosch fotografie Hilde Boers PR Everun Nederland Nijk Agrarische Dienstverlening Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De meiden Opel treffen Farm Date Windpark Kubbeweg Akke de Boer ShipWoodshop Bewaaradvies.nl De Boer Bouwzaken SHK koeriersdiensten AWE constructiebureau Chalet 15 Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Mobiele tribune verhuur Voetverzorging Flevoland Flevocoaching Aeres Bedrijvencentrum La Tonnelle Tuinhuizen Windturbineservice B.V. Dop en Erwt Lirion Technisch Bureau Nigo Chakti Total Body Center Cadema Dakwerken Victor Video Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Thea Hussaarts Otter Tuinhuizen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Libero'99 Maria Schlepers PV Systems zonnepanelen Money logistics cashmanagement Endless webdesign Flevoflex LoveInCare Flevodrip Kunstcollectief Dronten SailBest