Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Bewaaradvies.nl ShipWoodshop AWE constructiebureau Voetverzorging Flevoland ADS Inspectie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice La Tonnelle Tuinhuizen Flevocoaching Thea Hussaarts Maria Schlepers SailBest Hondenpension De Toren hoeve Cadema Dakwerken De Boer Bouwzaken De meiden Windpark Kubbeweg Windturbineservice B.V. Nijk Agrarische Dienstverlening Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Safebox SHK koeriersdiensten Robert Vijn Traktoren B.V. Pieter Bosch fotografie Tarieven specialist Technisch Bureau Nigo Aeres Bedrijvencentrum Flevodrip Mobiele tribune verhuur Akke de Boer BuitenVitaal Comfortboats Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Dop en Erwt Notaris Nieuwdam Van Vliet Jacht Interieurs Farm Date Everun Nederland Otter Tuinhuizen Endless webdesign Chalet 15 Lirion Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Kunstvereniging Galerie Dronten