Home
Home
Menu
de Meerpaal

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Flevocoaching Cadema Dakwerken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Nijk Agrarische Dienstverlening Hondenpension De Toren hoeve Flevoflex SHK koeriersdiensten ShipWoodshop Aeres Bedrijvencentrum Voetverzorging Flevoland Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Victor Video Chalet 15 LoveInCare Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Pieter Bosch fotografie Windpark Kubbeweg Flevodrip Hilde Boers PR Windturbineservice B.V. Safebox Otter Tuinhuizen Thea Hussaarts La Tonnelle Tuinhuizen Bewaaradvies.nl PV Systems zonnepanelen Technisch Bureau Nigo Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SailBest Chakti Total Body Center Concrete & Wood - Creatief met hout en beton De Boer Bouwzaken Lirion Opel treffen BuitenVitaal Kunstcollectief Dronten Mobiele tribune verhuur AWE constructiebureau Comfortboats Endless webdesign Farm Date Maria Schlepers Libero'99 Money logistics cashmanagement