Home
Home
Menu
de Meerpaal

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Pieter Bosch fotografie Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Cadema Dakwerken Akke de Boer Spectrum psychologie & psychotherapie Hilde Boers PR De meiden Maria Schlepers AWE constructiebureau Chakti Total Body Center De Boer Bouwzaken Mobiele tribune verhuur Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh PV Systems zonnepanelen SailBest Flevocoaching La Tonnelle Tuinhuizen Bewaaradvies.nl Voetverzorging Flevoland Lirion Farm Date Technisch Bureau Nigo Opel treffen Libero'99 Everun Nederland Otter Tuinhuizen Endless webdesign Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Robert Vijn Traktoren B.V. Flevoflex