Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Robert Vijn Traktoren B.V. Flevoflex Aeres Bedrijvencentrum Cadema Dakwerken BuitenVitaal Wouter Jansen Groenadvies en realisatie AWE constructiebureau SHK koeriersdiensten Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh La Tonnelle Tuinhuizen Mobiele tribune verhuur Notaris Nieuwdam Endless webdesign Bewaaradvies.nl Windpark Kubbeweg Everun Nederland Safebox Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice De meiden Pieter Bosch fotografie Voetverzorging Flevoland Otter Tuinhuizen De Boer Bouwzaken SailBest Lirion ADS Inspectie Flevocoaching Dop en Erwt Tarieven specialist Hondenpension De Toren hoeve ShipWoodshop Chakti Total Body Center Nijk Agrarische Dienstverlening Akke de Boer Farm Date Flevodrip Windturbineservice B.V. Van Vliet Jacht Interieurs Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Chalet 15 Technisch Bureau Nigo Maria Schlepers LoveInCare Thea Hussaarts