Home
Home
Menu
de Meerpaal

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Maria Schlepers Chakti Total Body Center De Boer Bouwzaken PV Systems zonnepanelen Van Vliet Jacht Interieurs Flevoflex Chalet 15 SailBest Mobiele tribune verhuur Hondenpension De Toren hoeve BuitenVitaal Farm Date Lirion ShipWoodshop Victor Video De meiden Thea Hussaarts Cadema Dakwerken AWE constructiebureau Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Nijk Agrarische Dienstverlening Otter Tuinhuizen Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Endless webdesign Everun Nederland SHK koeriersdiensten Windpark Kubbeweg Bewaaradvies.nl La Tonnelle Tuinhuizen Dop en Erwt Technisch Bureau Nigo Opel treffen Aeres Bedrijvencentrum Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Comfortboats Flevocoaching Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Akke de Boer Libero'99 Windturbineservice B.V. Money logistics cashmanagement LoveInCare Kunstcollectief Dronten