Home
Home
Menu
Tulpenroute

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Chakti Total Body Center Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh De meiden Everun Nederland Robert Vijn Traktoren Niek van der Vlis Slagerij & Catering Libero'99 Lirion AWE constructiebureau Opel treffen Nijk Agrarische Dienstverlening Voetverzorging Flevoland Cadema Dakwerken Endless webdesign Flevocoaching Akke de Boer Otter Tuinhuizen Bewaaradvies.nl Maria Schlepers Spectrum psychologie & psychotherapie Farm Date Pieter Bosch fotografie Flevoflex SailBest PV Systems zonnepanelen Hilde Boers PR