Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Lirion Voetverzorging Flevoland Concrete & Wood - Creatief met hout en beton ADS Inspectie Safebox Hondenpension De Toren hoeve Endless webdesign Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Van Vliet Jacht Interieurs Flevodrip Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SailBest Tarieven specialist De Boer Bouwzaken Nijk Agrarische Dienstverlening Everun Nederland LoveInCare Pieter Bosch fotografie Windpark Kubbeweg Akke de Boer Dop en Erwt Windturbineservice B.V. BuitenVitaal Flevocoaching AWE constructiebureau Cadema Dakwerken La Tonnelle Tuinhuizen Notaris Nieuwdam Mobiele tribune verhuur Kunstvereniging Galerie Dronten Technisch Bureau Nigo Robert Vijn Traktoren B.V. Chalet 15 Aeres Bedrijvencentrum Maria Schlepers SHK koeriersdiensten Thea Hussaarts Bewaaradvies.nl Farm Date ShipWoodshop Otter Tuinhuizen De meiden Comfortboats