Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

SHK koeriersdiensten Chakti Total Body Center AWE constructiebureau Notaris Nieuwdam Tarieven specialist Robert Vijn Traktoren B.V. Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Windturbineservice B.V. Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Chalet 15 Everun Nederland De meiden SailBest La Tonnelle Tuinhuizen Flevodrip ADS Inspectie Cadema Dakwerken BuitenVitaal Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Flevocoaching Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh ShipWoodshop Windpark Kubbeweg Otter Tuinhuizen Van Vliet Jacht Interieurs Bewaaradvies.nl Mobiele tribune verhuur LoveInCare Technisch Bureau Nigo Comfortboats Lirion Hondenpension De Toren hoeve Voetverzorging Flevoland Kunstvereniging Galerie Dronten Maria Schlepers Akke de Boer De Boer Bouwzaken Safebox Flevoflex Thea Hussaarts Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Aeres Bedrijvencentrum Dop en Erwt