Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

ShipWoodshop Flevodrip Windpark Kubbeweg La Tonnelle Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Aeres Bedrijvencentrum Comfortboats Endless webdesign Notaris Nieuwdam Maria Schlepers Dop en Erwt Akke de Boer Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Thea Hussaarts BuitenVitaal De Boer Bouwzaken Voetverzorging Flevoland Bewaaradvies.nl Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SHK koeriersdiensten Chalet 15 AWE constructiebureau Nijk Agrarische Dienstverlening De meiden Tarieven specialist Everun Nederland Farm Date Pieter Bosch fotografie Robert Vijn Traktoren B.V. Windturbineservice B.V. Safebox Cadema Dakwerken Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Lirion Otter Tuinhuizen Flevocoaching Kunstvereniging Galerie Dronten SailBest Hondenpension De Toren hoeve Mobiele tribune verhuur Van Vliet Jacht Interieurs