Home
Home
Menu
de Meerpaal

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Opel treffen Victor Video Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh De meiden Akke de Boer Kunstcollectief Dronten Bewaaradvies.nl SailBest Otter Tuinhuizen Cadema Dakwerken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Money logistics cashmanagement Voetverzorging Flevoland Mobiele tribune verhuur Windpark Kubbeweg AWE constructiebureau Hilde Boers PR Everun Nederland Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevoflex Endless webdesign SHK koeriersdiensten De Boer Bouwzaken BuitenVitaal Hilde Boers PR ShipWoodshop Dop en Erwt Technisch Bureau Nigo PV Systems zonnepanelen Hondenpension De Toren hoeve Maxi-trade Chakti Total Body Center Aeres Bedrijvencentrum Robert Vijn Traktoren B.V. Pieter Bosch fotografie Van Vliet Jacht Interieurs Windturbineservice B.V. Libero'99 Nijk Agrarische Dienstverlening Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice La Tonnelle Tuinhuizen Flevocoaching Farm Date