Home
Home
Menu
de Meerpaal

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

BuitenVitaal Nijk Agrarische Dienstverlening Hondenpension De Toren hoeve Everun Nederland AWE constructiebureau Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Comfortboats PV Systems zonnepanelen Robert Vijn Traktoren B.V. Thea Hussaarts Hilde Boers PR Bewaaradvies.nl Kunstcollectief Dronten La Tonnelle Tuinhuizen Pieter Bosch fotografie Libero'99 Flevodrip Farm Date De Boer Bouwzaken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Windturbineservice B.V. ShipWoodshop Opel treffen SHK koeriersdiensten Victor Video Flevoflex Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Dop en Erwt Voetverzorging Flevoland SailBest Chalet 15 Flevocoaching Chakti Total Body Center Mobiele tribune verhuur Endless webdesign Lirion Van Vliet Jacht Interieurs Maria Schlepers Otter Tuinhuizen Akke de Boer Money logistics cashmanagement Cadema Dakwerken Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Aeres Bedrijvencentrum