Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

La Tonnelle Tuinhuizen De meiden Bewaaradvies.nl Hondenpension De Toren hoeve Comfortboats Endless webdesign Windturbineservice B.V. Thea Hussaarts Kunstcollectief Dronten De Boer Bouwzaken LoveInCare SailBest Everun Nederland AWE constructiebureau Nijk Agrarische Dienstverlening BuitenVitaal Hilde Boers PR Pieter Bosch fotografie Flevocoaching Safebox Akke de Boer Cadema Dakwerken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Opel treffen Van Vliet Jacht Interieurs Aeres Bedrijvencentrum Voetverzorging Flevoland Lirion ShipWoodshop Dop en Erwt Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Windpark Kubbeweg Flevoflex Mobiele tribune verhuur Technisch Bureau Nigo Chalet 15 Flevodrip Chakti Total Body Center Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Farm Date Otter Tuinhuizen Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren B.V.