Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week

Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn er bij sv Reaal Dronten twee Pupillen van de Week aanwezig. Zij verrichten de aftrap van de wedstrijd van sv Reaal Dronten 1.

Mac3Park sponsort deze voetballen van de Pupil van de Week.

De Pupil van de Week ondergaat een heuse VIP-behandeling rond de wedstrijd van het eerste elftal. Naast het inspelen van de heren van het boegbeeld van de vereniging luisteren zij naar de toespraak van de trainer in de kleedkamer.
De Pupillen van de Week verzorgen de aftrap van de wedstrijd sv Reaal Dronten 1 en hun tegenstander, deze week vv Kampen 1.
Na afloop van de wedstrijd is er voor deze VIP’s patat en drinken.
Milan de Boer en Marcus Koole, spelend bij de F1, zijn de eerste Pupillen van de Week die voetbalden met de nieuwe ballen.
 

Reaal Dronten voorzitter Jan Pieter Stoop met Pupil van de Week Milan de Boer

 

Terug naar overzicht

Speciale ballen van Mac3park voor Pupil van de Week Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

AWE constructiebureau Safebox Lirion Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Otter Tuinhuizen Endless webdesign Flevodrip Hondenpension De Toren hoeve Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Chalet 15 Cadema Dakwerken Van Vliet Jacht Interieurs Pieter Bosch fotografie BuitenVitaal Technisch Bureau Nigo La Tonnelle Tuinhuizen ShipWoodshop De Boer Bouwzaken Dop en Erwt SailBest Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Comfortboats Maria Schlepers Thea Hussaarts Everun Nederland Aeres Bedrijvencentrum SHK koeriersdiensten Windpark Kubbeweg Flevocoaching De meiden ADS Inspectie Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Tarieven specialist Farm Date Nijk Agrarische Dienstverlening Mobiele tribune verhuur Voetverzorging Flevoland Bewaaradvies.nl Kunstvereniging Galerie Dronten Robert Vijn Traktoren B.V. Notaris Nieuwdam Windturbineservice B.V. Akke de Boer