Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Spectaculaire acts tijdens Lichtjestour

Lichtjestour.jpg Dronten- De drie dorpen die samen de Lichtjestour Dronterland organiseren zijn volop bezig met het invullen van het programma. De vergaderingen vinden afwisselend plaats in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Het is voor het eerst dat De IJsvogel, De Klokbeker en STADronten samen een evenement organiseren, maar het enthousiasme is onverminderd groot! En dat is ook niet voor niks, want de deelnemers melden zich aan en er is een fantastisch leuk programma gemaakt naast de tour. 
  Vuurspuwer en rasentertainer JP de Kam komt naar Biddinghuizen en Swifterbant!
 
De geweldige vuurspuwer JP de Kam komt naar Biddinghuizen en Swifterbant. Je kunt hem kennen van zijn deelname aan de populaire show Holland Got Talent. Hij heeft een speciale show waarin hij de kinderen betrekt. In 30 minuten laat hij zien wat hij allemaal kan met vuur. In het donker is dat natuurlijk extra spectaculair! Dankzij een stukje meedenken van deze aardige artiest, was het voor ons mogelijk om hem vanuit Zwolle naar Dronten te laten komen. De kinderen zullen met hun ogen groot en hun mond (vast open) deze show gaan beleven!
 
Koren in alle dorpen verhogen de sfeer met prachtige zang
 
Dit evenement kan niet zonder prachtige muziek. Op donderdag 21 december in Biddinghuizen komen de Blauwbaarden optreden. In Swifterbant de volgende dag zullen de Swifter Smarties gezelligheid en blijdschap brengen. Op zaterdag 23 december kunt u genieten van een optreden van Sweet Sixty.
 
De Flevo-Scouts brengen het Vredeslicht en gaan kinderen ‘smores’ leren!
 
Op zaterdag 23 december reizen de Flevo-scouts naar Utrecht af, op weg naar de Vredeslichtmanifestatie. Tijdens deze manifestatie komen scouts uit het hele land naar Utrecht met hun eigen lantaarn om het Vredeslicht op te halen. Met het brandende licht reizen ze terug naar hun woonplaats, om met dit bijzondere licht, heel veel andere lichtjes te ontsteken. Wethouder Ton van Amerongen zal het vuur ontsteken op het monument. Zo geven ze het Vredeslicht door. Kinderen in Dronten kunnen meedoen met de Flevo-scouts door dicht bij het vuur te komen en samen smores te maken. En daarna natuurlijk lekker op te eten!  
 
Love4Lasers sluit met een prachtige lasershow dit 3-daags evenement in Dronten af
 
Dennis van der Zee: ” We wilden tijdens het maken van onze plannen graag in alle dorpen iets extra’s naast de mooie tour zelf. Zo kort voor kerst, zochten we naar een mooie act voor alle kernen. We denken dat we daarin geslaagd zijn. Hilde Boers de enige dame in het gezelschap heeft Love4Lasers gevonden in Lelystad. “Wanneer je gaat zoeken op internet zie je veel bedrijven die iets met lasers doen, maar ik wil het altijd het liefst dichtbij zoeken wanneer mogelijk.
 
Love4Lasers maakt lasershows op muziek; Gewoon kippenvel!
 
Ik hoopte op een mooie afsluiting op het grote Meerpaalplein. Die ruimte hebben we op het plein. Maar ja de kosten? Ik heb de jongens uitgenodigd voor een kop koffie om het plein eens even in zich op te nemen. Ze waren gelijk enthousiast en ook zij vonden het zo’n leuk evenement en een bijzondere tijd, dat ze ons heel erg geholpen hebben door ook een groot stuk sponsoring voor hun rekening te nemen. Beter een goede buur dan een verre vriend.” Love4Lasers maakt veel shows voor grote festivals als het Kingsland festival, maar ook voor bedrijven die iets spectaculairs willen tijdens een jubileum of productevent. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Graag wil ik nog even zeggen, dat we zonder alle sponsoren dit niet hadden kunnen realiseren. Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina en websites. Daar vind je ze allemaal terug! Bedrijven die het mogelijk maken om voor u een gratis evenement mogelijk te maken!
Geef ze eens een hartje op hun Facebookpagina of schrijf een bedankje. We doen het samen, doet u mee?
 
 
 
Het programma en de tijden:
 
Donderdag 21 december Biddinghuizen:

 
16:00 uur:           verzamelen trekkers op de verlengde baan
17:00 uur:           optreden vuurspuwer JP de Kam
17:30 uur:           vertrek trekkers voor de tour door het dorp
17:30 uur:           optreden van de Blauwbaarden
19:00 uur:           prijsuitreiking
 
 
Vrijdag 22 december Swifterbant:
16:00 uur:           Verzamelen trekkers op de Zuidsingel
17:00 uur:           Vertrek trekkers door het dorp
17:15 uur:           Optreden Swifter Smarties
18:15 uur:           Prijsuitreiking mooiste trekker
18:30 uur:           optreden vuurspuwer JP de Kam
19:00 uur:           einde
 
 
Zaterdag 23 december Dronten
16:00 uur:           Verzamelen trekkers op het Meerpaalplein
17:00 uur:           Opening door de Flevo-Scouts aansteken Vredeslicht door
                               Wethouder Ton van Amerongen
17:15 uur:           Vertrek trekkers door Dronten
17:30 uur:           Optreden Sweet Sixty
18:00 uur:           Kinderen mogen met Flevo-Scouts smoren maken
18:45 uur:           Aankomst trekkers op het Meerpaalplein en prijsuitreiking
19:00 uur:           Lasershow door Love4Lasers 

Terug naar overzicht

Spectaculaire acts tijdens Lichtjestour Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Notaris Nieuwdam Technisch Bureau Nigo ShipWoodshop Maria Schlepers Tarieven specialist AWE constructiebureau Flevodrip Windpark Kubbeweg Otter Tuinhuizen Pieter Bosch fotografie Mobiele tribune verhuur La Tonnelle Tuinhuizen Voetverzorging Flevoland Lirion Aeres Bedrijvencentrum Farm Date Van Vliet Jacht Interieurs Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Nijk Agrarische Dienstverlening Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Kunstvereniging Galerie Dronten Dop en Erwt Bewaaradvies.nl De Boer Bouwzaken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Flevocoaching Thea Hussaarts Hondenpension De Toren hoeve Chalet 15 Akke de Boer SailBest Windturbineservice B.V. Cadema Dakwerken ADS Inspectie Comfortboats SHK koeriersdiensten Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh De meiden Safebox Robert Vijn Traktoren B.V. Everun Nederland BuitenVitaal Endless webdesign