Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Steakhouse Suydersee Saloon viert 1-jarig bestaan met spareribs

Remiek-Overmars-in-steakhouse.jpg Dronten- Het Steakhouse viert haar 1-jarig bestaan. Vorig jaar openden Dave du Crocq, Perry de Moel en Remiek Overmars het steakhouse met veel vertrouwen. Dave du Crocq: “Het jaar is omgevlogen en we zijn blij dat het zo is aangeslagen in Dronten. Op sommige dagen zijn de spareribs bijna niet aan te slepen en daar zijn we echt heel erg blij mee.”  Het restaurant opende een half jaar, nadat de heren Grand Café de Vide op het plein hadden geopend. Remiek Overmars:” Dat was inderdaad best snel, maar waar wij op hoopten en wat we een beetje verwachten, was dat de combinatie elkaar zou versterken en dat is ook zo gebleken. Mensen komen soms eerst even een drankje doen en gaan daarna lekker eten in het restaurant of komen juist na het eten nog even gezellig binnen.”
 
De eerste 2 weken van december een leuke actie voor onze gasten
Wij zijn blij dat de inwoners van Dronten ons goed weten te vinden en willen onze gasten graag bedanken met een leuke actie. Daarom hebben we de eerste 2 weken van december op dinsdag en woensdag de spareribs voor maar € 10, - op de kaart staan.
 
Ambities
Ambities blijven de heren hebben. Perry de Moel: “Ja, dat is het leuke van ondernemen. Je kunt je eigen koers varen en dat doen we in alle drie zaken op een eigen manier. We houden elkaar scherp. Zo kom je weer op nieuwe ideeën en bedenken we regelmatig leuke acties voor onze gasten. In de saloon hebben we ook een groepsmenu doorgevoerd. Je merkt dat collega’s en vriendengroepen hier veel gebruik van maken. Natuurlijk gaan we ook mee met de seizoenen. Zo hebben we nu in alle zaken heerlijk bockbier op de tap.” 
 

Terug naar overzicht

Steakhouse Suydersee Saloon viert 1-jarig bestaan met spareribs Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Tarieven specialist Flevodrip Lirion ADS Inspectie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Pieter Bosch fotografie Windpark Kubbeweg Robert Vijn Traktoren B.V. Windturbineservice B.V. Wouter Jansen Groenadvies en realisatie BuitenVitaal Farm Date Everun Nederland Voetverzorging Flevoland Akke de Boer Kunstvereniging Galerie Dronten SHK koeriersdiensten ShipWoodshop Comfortboats De meiden De Boer Bouwzaken Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Chalet 15 Van Vliet Jacht Interieurs Notaris Nieuwdam Bewaaradvies.nl Technisch Bureau Nigo Flevocoaching Hondenpension De Toren hoeve SailBest Mobiele tribune verhuur Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening Dop en Erwt AWE constructiebureau Otter Tuinhuizen La Tonnelle Tuinhuizen Safebox Aeres Bedrijvencentrum Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Thea Hussaarts Cadema Dakwerken Endless webdesign