Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Steakhouse Suydersee Saloon viert 1-jarig bestaan met spareribs

Remiek-Overmars-in-steakhouse.jpg Dronten- Het Steakhouse viert haar 1-jarig bestaan. Vorig jaar openden Dave du Crocq, Perry de Moel en Remiek Overmars het steakhouse met veel vertrouwen. Dave du Crocq: “Het jaar is omgevlogen en we zijn blij dat het zo is aangeslagen in Dronten. Op sommige dagen zijn de spareribs bijna niet aan te slepen en daar zijn we echt heel erg blij mee.”  Het restaurant opende een half jaar, nadat de heren Grand Café de Vide op het plein hadden geopend. Remiek Overmars:” Dat was inderdaad best snel, maar waar wij op hoopten en wat we een beetje verwachten, was dat de combinatie elkaar zou versterken en dat is ook zo gebleken. Mensen komen soms eerst even een drankje doen en gaan daarna lekker eten in het restaurant of komen juist na het eten nog even gezellig binnen.”
 
De eerste 2 weken van december een leuke actie voor onze gasten
Wij zijn blij dat de inwoners van Dronten ons goed weten te vinden en willen onze gasten graag bedanken met een leuke actie. Daarom hebben we de eerste 2 weken van december op dinsdag en woensdag de spareribs voor maar € 10, - op de kaart staan.
 
Ambities
Ambities blijven de heren hebben. Perry de Moel: “Ja, dat is het leuke van ondernemen. Je kunt je eigen koers varen en dat doen we in alle drie zaken op een eigen manier. We houden elkaar scherp. Zo kom je weer op nieuwe ideeën en bedenken we regelmatig leuke acties voor onze gasten. In de saloon hebben we ook een groepsmenu doorgevoerd. Je merkt dat collega’s en vriendengroepen hier veel gebruik van maken. Natuurlijk gaan we ook mee met de seizoenen. Zo hebben we nu in alle zaken heerlijk bockbier op de tap.” 
 

Terug naar overzicht

Steakhouse Suydersee Saloon viert 1-jarig bestaan met spareribs Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Chalet 15 AWE constructiebureau Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice SHK koeriersdiensten Kunstvereniging Galerie Dronten Nijk Agrarische Dienstverlening ShipWoodshop BuitenVitaal Hondenpension De Toren hoeve Safebox Mobiele tribune verhuur SailBest Flevocoaching De meiden Notaris Nieuwdam La Tonnelle Tuinhuizen Akke de Boer De Boer Bouwzaken Flevodrip Dop en Erwt Voetverzorging Flevoland LoveInCare Aeres Bedrijvencentrum Tarieven specialist Maria Schlepers Bewaaradvies.nl Robert Vijn Traktoren B.V. Technisch Bureau Nigo Cadema Dakwerken Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Thea Hussaarts Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Farm Date Windpark Kubbeweg Endless webdesign Otter Tuinhuizen Windturbineservice B.V. Everun Nederland ADS Inspectie Comfortboats Van Vliet Jacht Interieurs Lirion Pieter Bosch fotografie Concrete & Wood - Creatief met hout en beton