Home
Home
Menu
de Meerpaal

Stroopwafelactie

Vanaf 1 november gaat er weer een stroopwafelactie van start binnen de gemeente Dronten. Dit keer in herhaalde samenwerking met Hondensportvereniging Dronten e.o.
  Wegens het grote succes in 2014 gaan we nu proberen dat bedrag te overtreffen. Het doel is om geld in te zamelen voor de afbouw van het clubgebouw op de nieuwe locatie.
De vereniging draait op vrijwilligers en hebben knetterhard gewerkt om op een zo zuinig mogelijke manier alles op te bouwen en dat kost veel geld. 
Maar de laatste klussen moeten ook geklaard worden en daar is geen geld meer voor. Daarom heeft Stroopwafelkraam.COM besloten wederom te helpen en hen zo een duwtje in de rug te verlenen.
 
De leden van de vereniging gaan met bestellijsten bij hun familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s en andere bekenden langs om zoveel mogelijk ambachtelijk gebakken stroopwafels te verkopen.
De actie loopt van 01-11-2016 t/m 05-12-2016. Op 11 december a.s. kan men de bestelling ophalen in het clubgebouw en eveneens heerlijk snoepen aan de kraam die aldaar aanwezig zal zijn.

Dit gebeurt allemaal tijdens de kerstmarkt welke de vereniging voor het eerst organiseert. 
Dus mocht er iemand van de vereniging met een bestellijst bij u langs komen? Twijfel niet en bestel! Allemaal voor het goede doel : de afbouw van het clubgebouw aan de Fazantendreef 20.
 

Terug naar overzicht

Stroopwafelactie Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Cadema Dakwerken De meiden Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Van Vliet Jacht Interieurs Dop en Erwt Lirion Opel treffen Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevocoaching Technisch Bureau Nigo Victor Video Chalet 15 Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Windpark Kubbeweg Chakti Total Body Center Libero'99 De Boer Bouwzaken LoveInCare Everun Nederland La Tonnelle Tuinhuizen PV Systems zonnepanelen Thea Hussaarts Mobiele tribune verhuur Hilde Boers PR Bewaaradvies.nl Aeres Bedrijvencentrum Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Comfortboats Money logistics cashmanagement SHK koeriersdiensten Flevodrip SailBest Windturbineservice B.V. Farm Date Maria Schlepers Hondenpension De Toren hoeve ShipWoodshop Voetverzorging Flevoland Akke de Boer Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Robert Vijn Traktoren B.V. Kunstcollectief Dronten Flevoflex Otter Tuinhuizen