Home
Home
Menu
de Meerpaal

Stroopwafelactie

Vanaf 1 november gaat er weer een stroopwafelactie van start binnen de gemeente Dronten. Dit keer in herhaalde samenwerking met Hondensportvereniging Dronten e.o.
  Wegens het grote succes in 2014 gaan we nu proberen dat bedrag te overtreffen. Het doel is om geld in te zamelen voor de afbouw van het clubgebouw op de nieuwe locatie.
De vereniging draait op vrijwilligers en hebben knetterhard gewerkt om op een zo zuinig mogelijke manier alles op te bouwen en dat kost veel geld. 
Maar de laatste klussen moeten ook geklaard worden en daar is geen geld meer voor. Daarom heeft Stroopwafelkraam.COM besloten wederom te helpen en hen zo een duwtje in de rug te verlenen.
 
De leden van de vereniging gaan met bestellijsten bij hun familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s en andere bekenden langs om zoveel mogelijk ambachtelijk gebakken stroopwafels te verkopen.
De actie loopt van 01-11-2016 t/m 05-12-2016. Op 11 december a.s. kan men de bestelling ophalen in het clubgebouw en eveneens heerlijk snoepen aan de kraam die aldaar aanwezig zal zijn.

Dit gebeurt allemaal tijdens de kerstmarkt welke de vereniging voor het eerst organiseert. 
Dus mocht er iemand van de vereniging met een bestellijst bij u langs komen? Twijfel niet en bestel! Allemaal voor het goede doel : de afbouw van het clubgebouw aan de Fazantendreef 20.
 

Terug naar overzicht

Stroopwafelactie Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Voetverzorging Flevoland De Boer Bouwzaken Windpark Kubbeweg ShipWoodshop Chakti Total Body Center Bewaaradvies.nl Hondenpension De Toren hoeve Cadema Dakwerken Nijk Agrarische Dienstverlening SailBest Endless webdesign BuitenVitaal PV Systems zonnepanelen Pieter Bosch fotografie Akke de Boer Mobiele tribune verhuur Comfortboats Kunstcollectief Dronten SHK koeriersdiensten De meiden Libero'99 Robert Vijn Traktoren B.V. AWE constructiebureau Flevocoaching Flevoflex Technisch Bureau Nigo Windturbineservice B.V. Hilde Boers PR Van Vliet Jacht Interieurs Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Thea Hussaarts Victor Video La Tonnelle Tuinhuizen Chalet 15 Aeres Bedrijvencentrum Maria Schlepers Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Flevodrip Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Farm Date Lirion Otter Tuinhuizen