Home
Home
Menu
de Meerpaal

Stroopwafelactie

Vanaf 1 november gaat er weer een stroopwafelactie van start binnen de gemeente Dronten. Dit keer in herhaalde samenwerking met Hondensportvereniging Dronten e.o.
  Wegens het grote succes in 2014 gaan we nu proberen dat bedrag te overtreffen. Het doel is om geld in te zamelen voor de afbouw van het clubgebouw op de nieuwe locatie.
De vereniging draait op vrijwilligers en hebben knetterhard gewerkt om op een zo zuinig mogelijke manier alles op te bouwen en dat kost veel geld. 
Maar de laatste klussen moeten ook geklaard worden en daar is geen geld meer voor. Daarom heeft Stroopwafelkraam.COM besloten wederom te helpen en hen zo een duwtje in de rug te verlenen.
 
De leden van de vereniging gaan met bestellijsten bij hun familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s en andere bekenden langs om zoveel mogelijk ambachtelijk gebakken stroopwafels te verkopen.
De actie loopt van 01-11-2016 t/m 05-12-2016. Op 11 december a.s. kan men de bestelling ophalen in het clubgebouw en eveneens heerlijk snoepen aan de kraam die aldaar aanwezig zal zijn.

Dit gebeurt allemaal tijdens de kerstmarkt welke de vereniging voor het eerst organiseert. 
Dus mocht er iemand van de vereniging met een bestellijst bij u langs komen? Twijfel niet en bestel! Allemaal voor het goede doel : de afbouw van het clubgebouw aan de Fazantendreef 20.
 

Terug naar overzicht

Stroopwafelactie Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Cadema Dakwerken BuitenVitaal SHK koeriersdiensten Robert Vijn Traktoren B.V. Maria Schlepers Opel treffen Hilde Boers PR Dop en Erwt De meiden Pieter Bosch fotografie Flevocoaching Chalet 15 Aeres Bedrijvencentrum De Boer Bouwzaken Endless webdesign Money logistics cashmanagement Hondenpension De Toren hoeve Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Nijk Agrarische Dienstverlening Lirion PV Systems zonnepanelen Thea Hussaarts Victor Video Otter Tuinhuizen Mobiele tribune verhuur Bewaaradvies.nl Kunstcollectief Dronten Van Vliet Jacht Interieurs Technisch Bureau Nigo Voetverzorging Flevoland AWE constructiebureau Comfortboats Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny SailBest La Tonnelle Tuinhuizen Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Windturbineservice B.V. Flevoflex Flevodrip Windpark Kubbeweg Akke de Boer LoveInCare Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh