Home
Home
Menu
Tulpenroute

Studiekeuze: biodynamisch tuinder of veehouder worden?

 Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die voor hun studiekeuze staan: Ben je graag buiten en houd je van het werken met je handen zonder je hoofd te verliezen? Al eens gedacht aan een toekomst als groenteteler of melkveehouder? Als fruitteler of akkerbouwer? MBO Groenhorst Dronten Warmonderhof houdt donderdag 23 juni een informatiedag.

 Groenhorst Dronten Warmonderhof is een echte vakopleiding. Het schoolgebouw staat midden op drie boerderijen en we geven les op mbo-niveau 2, 3 en 4. Elke morgen gaan de studenten naar school en ’s middags werken zij op het land, in de kas of in de stallen. In het tweede schooljaar gaan ze een halfjaar op stage ergens in Nederland of in het buitenland.

 

We onderwijzen in biologisch-dynamische landbouw en melkveehouderij. Daarbij staat het gezond omgaan met bodem, plant en dier op nummer 1. De biologisch-dynamische boer heeft vaak rechtstreeks contact met de burgers die zijn of haar voedsel eten. Hij of zij boert op een manier die de bodem en de dieren niet uitput, zodat er ook nog een toekomst is voor de generaties na ons.

 

Degenen die geïnteresseerd zijn geraakt, worden van harte uitgenodigd op de informatiedag van donderdag 23 juni. Wel graag even aanmelden via de website www.warmonderhof.nl

Terug naar overzicht

Studiekeuze: biodynamisch tuinder of veehouder worden? Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

BuitenVitaal Flevocoaching Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Maria Schlepers Farm Date Opel treffen Hilde Boers PR Nijk Agrarische Dienstverlening Pieter Bosch fotografie Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Niek van der Vlis Slagerij & Catering SailBest Chakti Total Body Center De rode draak PV Systems zonnepanelen Otter Tuinhuizen Endless webdesign De meiden Bewaaradvies.nl Robert Vijn Traktoren B.V. La Tonnelle Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Flevoflex AWE constructiebureau Spectrum psychologie & psychotherapie Voetverzorging Flevoland Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Akke de Boer De Boer Bouwzaken Everun Nederland