Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Studiekeuze: biodynamisch tuinder of veehouder worden?

 Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die voor hun studiekeuze staan: Ben je graag buiten en houd je van het werken met je handen zonder je hoofd te verliezen? Al eens gedacht aan een toekomst als groenteteler of melkveehouder? Als fruitteler of akkerbouwer? MBO Groenhorst Dronten Warmonderhof houdt donderdag 23 juni een informatiedag.

 Groenhorst Dronten Warmonderhof is een echte vakopleiding. Het schoolgebouw staat midden op drie boerderijen en we geven les op mbo-niveau 2, 3 en 4. Elke morgen gaan de studenten naar school en ’s middags werken zij op het land, in de kas of in de stallen. In het tweede schooljaar gaan ze een halfjaar op stage ergens in Nederland of in het buitenland.

 

We onderwijzen in biologisch-dynamische landbouw en melkveehouderij. Daarbij staat het gezond omgaan met bodem, plant en dier op nummer 1. De biologisch-dynamische boer heeft vaak rechtstreeks contact met de burgers die zijn of haar voedsel eten. Hij of zij boert op een manier die de bodem en de dieren niet uitput, zodat er ook nog een toekomst is voor de generaties na ons.

 

Degenen die geïnteresseerd zijn geraakt, worden van harte uitgenodigd op de informatiedag van donderdag 23 juni. Wel graag even aanmelden via de website www.warmonderhof.nl

Terug naar overzicht

Studiekeuze: biodynamisch tuinder of veehouder worden? Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening Akke de Boer Notaris Nieuwdam Tarieven specialist Cadema Dakwerken Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Aeres Bedrijvencentrum Bewaaradvies.nl AWE constructiebureau Robert Vijn Traktoren B.V. La Tonnelle Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Maria Schlepers Otter Tuinhuizen Kunstvereniging Galerie Dronten Van Vliet Jacht Interieurs Technisch Bureau Nigo Safebox Hondenpension De Toren hoeve Flevodrip De meiden Farm Date Lirion Windpark Kubbeweg Thea Hussaarts SailBest Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Mobiele tribune verhuur Pieter Bosch fotografie Comfortboats Everun Nederland Chalet 15 ShipWoodshop Windturbineservice B.V. Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevocoaching BuitenVitaal Dop en Erwt SHK koeriersdiensten Voetverzorging Flevoland Endless webdesign De Boer Bouwzaken