Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Studiekeuze: biodynamisch tuinder of veehouder worden?

 Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die voor hun studiekeuze staan: Ben je graag buiten en houd je van het werken met je handen zonder je hoofd te verliezen? Al eens gedacht aan een toekomst als groenteteler of melkveehouder? Als fruitteler of akkerbouwer? MBO Groenhorst Dronten Warmonderhof houdt donderdag 23 juni een informatiedag.

 Groenhorst Dronten Warmonderhof is een echte vakopleiding. Het schoolgebouw staat midden op drie boerderijen en we geven les op mbo-niveau 2, 3 en 4. Elke morgen gaan de studenten naar school en ’s middags werken zij op het land, in de kas of in de stallen. In het tweede schooljaar gaan ze een halfjaar op stage ergens in Nederland of in het buitenland.

 

We onderwijzen in biologisch-dynamische landbouw en melkveehouderij. Daarbij staat het gezond omgaan met bodem, plant en dier op nummer 1. De biologisch-dynamische boer heeft vaak rechtstreeks contact met de burgers die zijn of haar voedsel eten. Hij of zij boert op een manier die de bodem en de dieren niet uitput, zodat er ook nog een toekomst is voor de generaties na ons.

 

Degenen die geïnteresseerd zijn geraakt, worden van harte uitgenodigd op de informatiedag van donderdag 23 juni. Wel graag even aanmelden via de website www.warmonderhof.nl

Terug naar overzicht

Studiekeuze: biodynamisch tuinder of veehouder worden? Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Everun Nederland Farm Date AWE constructiebureau Endless webdesign Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Concrete & Wood - Creatief met hout en beton BuitenVitaal Akke de Boer Robert Vijn Traktoren B.V. Thea Hussaarts Dop en Erwt Lirion SHK koeriersdiensten Chalet 15 Technisch Bureau Nigo ShipWoodshop Cadema Dakwerken De Boer Bouwzaken La Tonnelle Tuinhuizen Aeres Bedrijvencentrum Kunstvereniging Galerie Dronten Mobiele tribune verhuur Comfortboats Bewaaradvies.nl Safebox Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Van Vliet Jacht Interieurs Otter Tuinhuizen Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh SailBest Flevocoaching Windturbineservice B.V. Tarieven specialist De meiden Flevodrip Hondenpension De Toren hoeve LoveInCare Pieter Bosch fotografie Notaris Nieuwdam Windpark Kubbeweg Voetverzorging Flevoland Nijk Agrarische Dienstverlening Maria Schlepers ADS Inspectie