Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

SUPERTANK Truckweekend & Sterkste Man van NL

Stichting Activiteiten Dronten (STADronten) organiseert op 27 en 28 september 2014 het SUPERTANK Truckweekend in het Stadscentrum Suydersee van Dronten. Op het Redeplein en in het stadscentrum worden tal van activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Trucks en het vak van beroepschauffeur. Eén van de vele activiteiten op zaterdag 27 september is de Sterkste Man van Nederland dat wordt verzorgd door Profile Tyre Center. 

Op het Redeplein en in het Stadscentrum Suydersee worden tal van activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Truck´s en het vak van beroepschauffeur.

 

Op zaterdag 27 september is er voor het eerst in de geschiedenis een officiële Interland wedstrijd tussen truckchauffeurs uit Nederland en Duitsland. Twee teams van elf geselecteerde chauffeurs zullen in een competitie bepalen wie de beste truckchauffeur heeft: Nederland of Duitsland. De deelnemers worden getest op hun vaardigheden en kennis van hun vak. Een spannende competitie dus.

 

Op de zondag 28 september wordt het Nationaal Kampioenschap Behendigheidsrijden voor de beroepschauffeur gehouden. In verschillende categorieën worden, door in voorrondes geselecteerde chauffeurs, getest op hun vaardigheden. Uiteindelijk wordt in deze competitie bepaald wie de beste chauffeur van Nederland is. Het thema van het evenement leent zich uitstekend om te laten zien dat het vak van beroepschauffeur een veelomvattend beroep is waarin de chauffeur over veel kennis en vaardigheden moet beschikken. Ook is het een mooie gelegenheid om de aandacht te vestigen op de verkeersveiligheid.

 

Verder zijn er vele demonstraties en kinderactiviteiten gedurende het weekend. Leuk voor jong en oud!

Terug naar overzicht

SUPERTANK Truckweekend & Sterkste Man van NL Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Safebox SailBest Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Flevocoaching BuitenVitaal Farm Date Thea Hussaarts Everun Nederland Akke de Boer Wouter Jansen Groenadvies en realisatie SHK koeriersdiensten Endless webdesign Bewaaradvies.nl AWE constructiebureau Voetverzorging Flevoland De Boer Bouwzaken Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh ADS Inspectie Kunstvereniging Galerie Dronten Chalet 15 Tarieven specialist Hondenpension De Toren hoeve Nijk Agrarische Dienstverlening La Tonnelle Tuinhuizen Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Technisch Bureau Nigo Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren B.V. Dop en Erwt Cadema Dakwerken ShipWoodshop Flevodrip Windturbineservice B.V. Comfortboats Notaris Nieuwdam Pieter Bosch fotografie Van Vliet Jacht Interieurs Otter Tuinhuizen Mobiele tribune verhuur Windpark Kubbeweg De meiden Aeres Bedrijvencentrum Lirion