Home
Home
Menu
de Meerpaal

SUPERTANK Truckweekend & Sterkste Man van NL

Stichting Activiteiten Dronten (STADronten) organiseert op 27 en 28 september 2014 het SUPERTANK Truckweekend in het Stadscentrum Suydersee van Dronten. Op het Redeplein en in het stadscentrum worden tal van activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Trucks en het vak van beroepschauffeur. Eén van de vele activiteiten op zaterdag 27 september is de Sterkste Man van Nederland dat wordt verzorgd door Profile Tyre Center. 

Op het Redeplein en in het Stadscentrum Suydersee worden tal van activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Truck´s en het vak van beroepschauffeur.

 

Op zaterdag 27 september is er voor het eerst in de geschiedenis een officiële Interland wedstrijd tussen truckchauffeurs uit Nederland en Duitsland. Twee teams van elf geselecteerde chauffeurs zullen in een competitie bepalen wie de beste truckchauffeur heeft: Nederland of Duitsland. De deelnemers worden getest op hun vaardigheden en kennis van hun vak. Een spannende competitie dus.

 

Op de zondag 28 september wordt het Nationaal Kampioenschap Behendigheidsrijden voor de beroepschauffeur gehouden. In verschillende categorieën worden, door in voorrondes geselecteerde chauffeurs, getest op hun vaardigheden. Uiteindelijk wordt in deze competitie bepaald wie de beste chauffeur van Nederland is. Het thema van het evenement leent zich uitstekend om te laten zien dat het vak van beroepschauffeur een veelomvattend beroep is waarin de chauffeur over veel kennis en vaardigheden moet beschikken. Ook is het een mooie gelegenheid om de aandacht te vestigen op de verkeersveiligheid.

 

Verder zijn er vele demonstraties en kinderactiviteiten gedurende het weekend. Leuk voor jong en oud!

Terug naar overzicht

SUPERTANK Truckweekend & Sterkste Man van NL Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

De Boer Bouwzaken Mobiele tribune verhuur PV Systems zonnepanelen Van Vliet Jacht Interieurs Dop en Erwt Hilde Boers PR Technisch Bureau Nigo Aeres Bedrijvencentrum Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Lirion Endless webdesign Cadema Dakwerken La Tonnelle Tuinhuizen Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Farm Date Hilde Boers PR Chakti Total Body Center De meiden Opel treffen Windpark Kubbeweg Akke de Boer Hondenpension De Toren hoeve Pieter Bosch fotografie Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Kunstcollectief Dronten Otter Tuinhuizen Nijk Agrarische Dienstverlening Maxi-trade Bewaaradvies.nl Everun Nederland Windturbineservice B.V. Money logistics cashmanagement Flevoflex AWE constructiebureau Libero'99 Flevocoaching SHK koeriersdiensten ShipWoodshop Nigo Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Voetverzorging Flevoland Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren B.V.