Home
Home
Menu
de Meerpaal

SUPERTANK Truckweekend & Sterkste Man van NL

Stichting Activiteiten Dronten (STADronten) organiseert op 27 en 28 september 2014 het SUPERTANK Truckweekend in het Stadscentrum Suydersee van Dronten. Op het Redeplein en in het stadscentrum worden tal van activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Trucks en het vak van beroepschauffeur. Eén van de vele activiteiten op zaterdag 27 september is de Sterkste Man van Nederland dat wordt verzorgd door Profile Tyre Center. 

Op het Redeplein en in het Stadscentrum Suydersee worden tal van activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Truck´s en het vak van beroepschauffeur.

 

Op zaterdag 27 september is er voor het eerst in de geschiedenis een officiële Interland wedstrijd tussen truckchauffeurs uit Nederland en Duitsland. Twee teams van elf geselecteerde chauffeurs zullen in een competitie bepalen wie de beste truckchauffeur heeft: Nederland of Duitsland. De deelnemers worden getest op hun vaardigheden en kennis van hun vak. Een spannende competitie dus.

 

Op de zondag 28 september wordt het Nationaal Kampioenschap Behendigheidsrijden voor de beroepschauffeur gehouden. In verschillende categorieën worden, door in voorrondes geselecteerde chauffeurs, getest op hun vaardigheden. Uiteindelijk wordt in deze competitie bepaald wie de beste chauffeur van Nederland is. Het thema van het evenement leent zich uitstekend om te laten zien dat het vak van beroepschauffeur een veelomvattend beroep is waarin de chauffeur over veel kennis en vaardigheden moet beschikken. Ook is het een mooie gelegenheid om de aandacht te vestigen op de verkeersveiligheid.

 

Verder zijn er vele demonstraties en kinderactiviteiten gedurende het weekend. Leuk voor jong en oud!

Terug naar overzicht

SUPERTANK Truckweekend & Sterkste Man van NL Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Van Vliet Jacht Interieurs AWE constructiebureau Flevocoaching Dop en Erwt Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Pieter Bosch fotografie Libero'99 SHK koeriersdiensten Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Safebox Robert Vijn Traktoren B.V. Voetverzorging Flevoland Akke de Boer Maria Schlepers Otter Tuinhuizen Technisch Bureau Nigo Bewaaradvies.nl PV Systems zonnepanelen Comfortboats Chakti Total Body Center Everun Nederland Opel treffen Lirion Thea Hussaarts Endless webdesign La Tonnelle Tuinhuizen De meiden Mobiele tribune verhuur ShipWoodshop Aeres Bedrijvencentrum Kunstcollectief Dronten Chalet 15 Farm Date Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Flevoflex Victor Video Hilde Boers PR Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De Boer Bouwzaken Nijk Agrarische Dienstverlening SailBest LoveInCare Flevodrip