Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

Tickets voor Autoroutes Tulpenroute binnenkort beschikbaar

De langverwachte Tulpenroute Flevoland gaat op zaterdag 13 april weer van start, en dit jaar viert het evenement zijn tiende editie. Met drie prachtige autoroutes die door de provincie zijn uitgezet, belooft het een kleurrijk en boeiend avontuur te worden voor alle bezoekers. De routes bieden niet alleen een adembenemend uitzicht op de kleurrijke bloemenzeeën, maar ook een scala aan activiteiten bij lokale ondernemers om te verkennen en van te genieten.
Om deel te nemen aan de autoroutes, maken deelnemers gebruik van de Tulpenroute Flevoland App, die hen tijdens de rit navigeert en onderweg voorziet van interessante feiten over de tulpen en de omgeving via een audiotour.
Ticketverkoop en route
Op dinsdag 2 april gaat de ticketshop open op de website van Tulpenroute Flevoland. Voor een toegangsprijs van €5,00 kunnen deelnemers hun ticket aanschaffen. Bij het reserveren selecteren ze hun gewenste route, datum en starttijd, evenals een beginlocatie. Op de gereserveerde dag kunnen de tickets geactiveerd worden via de Tulpenroute Flevoland App, waarna de route vanaf de gekozen startlocatie kan worden gestart.

Veiligheid
Bij de startlocatie ontvangen deelnemers een deelnamesticker, die duidelijk zichtbaar op het dashboard of autoraam moet worden geplakt. Deze sticker dient als goedkeuring om deel te nemen aan de rit over de bestemmingswegen.
Om een soepele ervaring te garanderen en drukte op diverse locaties langs de routes te vermijden, worden tijdsloten in de app gebruikt. Op deze manier wordt de veiligheid van alle deelnemers en betrokkenen op en langs de routes gewaarborgd.
Alternatieve Opties
Voor degenen die liever de fiets pakken, zijn er ook vier fietsroutes beschikbaar rond Dronten, Swifterbant, Lelystad en Zeewolde. Voor deze routes is geen ticket vereist, en ze kunnen vlak voor aanvang van de Tulpenrouteperiode worden gedownload vanaf de officiële website.
Tulpen Kunst Route
Ter ere van de tiende verjaardag van Tulpenroute Flevoland wordt dit jaar in het centrum van Dronten een vierde route georganiseerd: de Tulpen Kunst Route. Lokale kunstenaars zullen hun fleurige kunstwerken tentoonstellen in de etalages van plaatselijke ondernemers.
Meer informatie
Voor meer informatie over de routes, activiteiten en algemene informatie over Tulpenroute Flevoland, kunnen geïnteresseerden terecht op de vernieuwde website van het evenement. Voor de laatste updates en nieuws, volg Tulpenroute Flevoland op Instagram en Facebook.
 
Over Tulpenroute Flevoland
Tulpenroute Flevoland is een jaarlijks terugkerend evenement dat de kleurrijke pracht van de tulpenvelden in de provincie Flevoland viert. Al tien jaar lang verwelkomt het evenement bezoekers van over de hele wereld om te genieten van de bloemenpracht en lokale gastvrijheid.


https://tulpenrouteflevoland.nl/veelgestelde-vragen/

Terug naar overzicht

Tickets voor Autoroutes Tulpenroute binnenkort beschikbaar Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening Kunstvereniging Galerie Dronten Notaris Nieuwdam BuitenVitaal Concrete & Wood - Creatief met hout en beton SailBest Bewaaradvies.nl Farm Date Maria Schlepers Flevodrip Akke de Boer Otter Tuinhuizen De meiden Aeres Bedrijvencentrum Mobiele tribune verhuur Comfortboats Van Vliet Jacht Interieurs Flevocoaching Dop en Erwt De Boer Bouwzaken Hondenpension De Toren hoeve Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Safebox Technisch Bureau Nigo Pieter Bosch fotografie Endless webdesign Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice AWE constructiebureau Voetverzorging Flevoland Cadema Dakwerken Chalet 15 SHK koeriersdiensten Everun Nederland Thea Hussaarts Tarieven specialist La Tonnelle Tuinhuizen ADS Inspectie Lirion Windturbineservice B.V. Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh ShipWoodshop Robert Vijn Traktoren B.V.