Home
Home
Menu
de Meerpaal  © Pieter Bosch Fotografie

TT Assen Superstock-winnaar Kevin Valk verder in sportmarketing

 Oud-motorcoureur Kevin Valk uit Dronten wil zich gaan bezighouden met het begeleiden van rijders en teams binnen de motorsport. Valk nam afgelopen jaar afscheid van de professionele motorsport om zich te richten op zijn maatschappelijke carrière.

In 2014 en 2105 kwam Kevin Valk als Kawasaki-coureur uit in de FIM Superstock 1000 competitie. In 2014 wist hij de TT Circuit Assen editie van de FIM Superstock te winnen. Dat was de grootste overwinning van de veelbelovende motorcoureur uit Dronten. Tal van technische en sportieve tegenslagen alsmede het ontbreken van toekomstperspectief noopten hem te stoppen met de actieve motorsport. De aan de Johan Cruyff University afgestudeerde Valk werkt thans full-time bij ABN Amro. Het is zijn wens om zich zo mogelijk binnen de bank op de sportmarketing te kunnen richten.

 

Gedurende de raceseizoenen 2014 en 2015 was MAC3PARK hoofdsponsor van Kevin Valk. “Het heeft mijn racecarrière een flinke boost gegeven. Van MAC3PARK directeur Meine Breemhaar heb ik ontzettend veel geleerd qua professionaliteit en ondernemerschap.” Als dank daarvoor bood Kevin Valk onlangs zijn racepak aan Meine Breemhaar aan, die het pak in zijn kantoor in Almere in ontvangst nam. Breemhaar toonde bewondering voor de sportieve inzet en toewijding van Kevin. Hij roemde ook de realiteitszin van de Dronter motorcoureur wegens zijn wel overgewogen beslissing om met de actieve motorsport te stoppen. Breemhaar: ‘Sport is net als ondernemen: je kansen pakken, anticiperen en kunnen incasseren. Zonder passie kom je er niet, je moet trainen en uren maken, net als omzet realiseren. En als het gewenste resultaat uitblijft moet je lef hebben om tijdig de bakens te verzetten. Dat is precies wat Kevin deed. Klasse!”

Terug naar overzicht

TT Assen Superstock-winnaar Kevin Valk verder in sportmarketing Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Chakti Total Body Center Lirion ADS Inspectie Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Bewaaradvies.nl Cadema Dakwerken Maria Schlepers Farm Date Concrete & Wood - Creatief met hout en beton Thea Hussaarts Comfortboats Voetverzorging Flevoland SailBest Chalet 15 Hondenpension De Toren hoeve De meiden La Tonnelle Tuinhuizen Wouter Jansen Groenadvies en realisatie De Boer Bouwzaken Aeres Bedrijvencentrum Endless webdesign Robert Vijn Traktoren B.V. Windturbineservice B.V. ShipWoodshop Safebox BuitenVitaal Flevoflex Kunstvereniging Galerie Dronten Technisch Bureau Nigo LoveInCare Everun Nederland AWE constructiebureau Akke de Boer Dop en Erwt SHK koeriersdiensten Notaris Nieuwdam Windpark Kubbeweg Tarieven specialist Flevocoaching Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Mobiele tribune verhuur Otter Tuinhuizen Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening