Home
Home
Menu
de Meerpaal

Uitreiking Flevopenningen 2018 in Zeewolde

flevopenningen.jpg De Flevopenningen 2018 worden op 13 april a.s. in Zeewolde uitgereikt. Dat zal gebeuren tijdens de 14e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala. De gemeente Zeewolde en Bio Brass BV, winnaar van de Flevopenning TOPonderneming 2017, zijn de gastheren. Next Level
Het thema voor de Flevopenningen 2018 is Next Level, dat aansluit bij de landelijke campagne NL Next Level dat een nieuw perspectief biedt voor Nederland. Onder de noemer NL Next Level hebben de ondernemingsorganisaties VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland een toekomstvisie uitgewerkt inclusief een brede investeringsagenda. Deze campagne zet bedrijven en instellingen aan om innovatieve stappen te zetten om onze economie op een nieuw niveau te brengen. En dat is nodig om een beter Nederland te kunnen bouwen, dat welvarend en duurzaam is, kansen biedt aan iedereen en op alle fronten tot de wereldtop blijft behoren.

Oriëntatie op de toekomst
Het Next Level perspectief is onder meer terug te vinden in de winnende criteria uit het juryrapport van Bio Brass. Ze vallen samen met de innovatieve ontwikkelingen in de agrofood sector en de veranderende rol van het landelijk gebied. Tel daar de doelstellingen bij op die de gemeente Zeewolde zich heeft gesteld ten aanzien van duurzaamheid en de basis is gelegd voor een Flevolandse oriëntatie op de toekomst.

Event
De thema’s circulaire economie, energietransitie, innovatie en investeringen zullen dan ook terugkomen tijdens een Next Level Event, dat zal plaatsvinden in week voorafgaand aan het Flevopenningen Ondernemersgala 2018.

Over de Flevopenningen
Jaarlijks wonen, tijdens een groots opgezet dinerprogramma, Flevolandse beslissers uit het bedrijfsleven, het bestuur en de politiek de uitreiking bij van de Flevopenningen. De prijzen worden door de Stichting Flevopenningen toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend, duurzaam en inclusief zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. Er worden Flevopenningen uitgereikt voor Excellent Ondernemerschap, Beste Comakership van Hogeschool Windesheim Flevoland en aan het bedrijf of instelling dat op terrein van de Participatie/Banenafspraak uitzonderlijke prestaties levert. 

Terug naar overzicht

Uitreiking Flevopenningen 2018 in Zeewolde Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

Premium bedrijven

Windpark Kubbeweg Victor Video Otter Tuinhuizen Flevodrip LoveInCare Van Vliet Jacht Interieurs La Tonnelle Tuinhuizen Notaris Mr M.R. de Wilde de Ligny Wouter Jansen Groenadvies en realisatie Opel treffen Money logistics cashmanagement AWE constructiebureau Everun Nederland SailBest Comfortboats Voetverzorging Flevoland BuitenVitaal Ooms Verhuur Klassiekers en Onderdelenservice Technisch Bureau Nigo Hilde Boers PR Chalet 15 Bewaaradvies.nl Windturbineservice B.V. Maria Schlepers SHK koeriersdiensten Farm Date Libero'99 Kunstcollectief Dronten Lirion Hondenpension De Toren hoeve Robert Vijn Traktoren B.V. PV Systems zonnepanelen Akke de Boer Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Notarissen & Estate Planners Van Dijk De Jongh Thea Hussaarts Flevoflex De Boer Bouwzaken Mobiele tribune verhuur Cadema Dakwerken Pieter Bosch fotografie Dop en Erwt Concrete & Wood - Creatief met hout en beton